‘SELO MOJE BABE‘

Nakon Konstraktina nastupa na Eurosongu, svi ‘guglaju‘ jedno srpsko selo!

Inozemni novinari koji prate Eurosong danas ‘guglaju‘ Glibovac, selo nedaleko Smederevske Palanke

Konstrakta je pobijedila na Beoviziji i predstavljat će Srbiju u Torinu

 Antonio Ahel/ataimages

Inozemni novinari koji prate Eurosong danas 'guglaju' Glibovac, selo nedaleko Smederevske Palanke u kojem živi baka srpske eurovizijske predstavnice Ane Đurić Konstrakte. Naime, umjetnica im je, nakon što je održala svoju prvu eurovizijsku probu u Torinu, na pitanje gdje bi voljela da se dogodine održi Eurosong ukoliko Srbija pobijedi, odgovorila:

- U Glibovcu, selu moje babe - kazala je novinarima Konstrakta, koja u Torinu slovi za jednu od eurovizijskih favoritkinja. Na kladionicama ona drži sjajno trinaesto mjesto (naša Mia tu je trenutno na dvadeset i osmom mjestu), predviđaju joj siguran ulazak u finale, a njezin nastup na probi pohvalili su i ljudi s Eurovision tv-a.

- Srpska predstavnica Konstrakta ima scenski nastup koji uključuje kvalitetan namještaj, intenzivno pranje ruku i lijepu koreografiju upotpunjenu ručnicima njenih pet pratećih pjevača - piše na službenom eurovizijskom 'sajtu' o Konstrakti koja nastupa u drugom polufinalu 12. svibnja.

Novinare na press konferenciji održanoj nakon Konstraktine prve probe zanimalo je i zašto se u pjesmi spominje Meghan Markle.

- Jer ona ima zaista lijepu kosu - kazala je Konstrakta i otkrila kako je vojvotkinja od Sussexsa dosad nije kontaktirala, no poziva je da to svakako učini. Naglasila je i kako svima poručuje da paze na svoje zdravlje, te ispričala kako joj je inspiracija da napiše pjesmu 'In Corpore Sano' došla u trenucima kada je šetala svog psa Rockyja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:18