NOVA LJUBAV

Nakon dva razvoda, zvijezda ‘One Tree Hilla‘ viđena na spoju s novom djevojkom: ‘One su definitivno par!‘

Američka glumica i poznata nogometašica svoju romansu su navodno započele u lipnju u Cannesu

Sophia Bush

 Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia/Image Press Agency/alamy/alamy/profimedia

Američka glumica Sophia Bush i njezina nova ljubav, nogometna zvijezda Ashlyn Harris, prije nekoliko tjedana dok je njihova veza još bila tajna, otišle su na "ugodan" dvostruki spoj sa Stacy London i njezinom djevojkom Cat Yezbak, otkriva Page Six. Četvorka je uočena na nastupu američke komičarke Chelseae Handler u Beacon Theatreu u New Yorku. Izvor je također Page Sixu rekao da je par već dobio nadimak ‘Bushlyn‘ te da se Ashlyn ušuljala u kazalište noseći masku kako bi se pridružila Stacy, Cat i Sophiji.

image

Ashlyn Harris

Arturo Holmes/Getty Images/Profimedia/Arturo Holmes/getty Images/profimedia

"Nije bilo jasno da su na dvostrukom spoju sve dok se Stacy nije preselila kako bi Ashlyn mogla sjediti pokraj Sophije. Kad su se svjetla prigušila, Ashlyn je skinula masku", prepričali su. I premda je izvor rekao da nije bilo javnog iskazivanja nježnosti, bilo je, tvrde, posve jasno da je Ashlyn i Sophiji ugodno zajedno.

image

Sophia Bush

Arturo Holmes/Getty Images/Profimedia/Arturo Holmes/getty Images/profimedia

Kako je Page Six otkrio tek nedavno, par se zaljubio dok su bile na jugu Francuske na Međunarodnom festivalu oglašavanja Cannes Lions u lipnju. Dok su bile na festivalu, Bush (41) i Harris (37) prisustvovale su privatnoj zabavi Spotifyja na kojoj su nastupili Florence & the Machine, kako im je neslužbeno potvrđeno. Izvor im je rekao o njihovom odnosu: "Veza je vrlo nova. One su definitivno par."

Inače, Bush je podnijela zahtjev za razvod od svog drugog supruga, Granta Hughesa, samo nekoliko tjedana kasnije. Prije Hughesa bila je u braku s kolegom iz serije "One Tree Hill" Chadom Michaelom Murrayem, ali nakon samo pet mjeseci braka, Bush i Murray objavili su da se rastaju u rujnu 2005. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:50