EMILY I PETE

Najtraženiji slavni samci viđeni zajedno na košarkaškoj utakmici, fanovi podivljali: ‘Trebamo više informacija‘

Komičar i manekenka sjedili su jedno uz drugo, a košarkaški tim podijelio ih je na svom Instagramu i Twitteru

Pete Davidson i Emily Ratajkowski

 T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bivši SNL komičar Pete Davidson (29) i slavna manekenka Emily Ratajkowski (31) viđeni su zajedno na utakmici Knicksa u nedjelju navečer, a ovo je njihovo prvo pojavljivanje kao par. Obožavatelji su, naravno, odmah podivljali.

Na objavljenim fotografijama s utakmice u Madison Square Gardenu, komičar i manekenka sjedili su jedno uz drugo, a košarkaški tim podijelio ih je na Instagramu i Twitteru.

Oboje su imali velike osmijehe dok su pili pivo pored terena između Bena Stillera i Jordina Sparksa. Par nije javno potvrdio nikakve glasine o vezi, ali njihovo pojavljivanje na terenu na utakmici Knicks-Grizzlies potaknulo je tračeve o njihovoj potencijalnoj vezi.

image

Christine Taylor, Ben Stiller, Pete Davidson, Emily Ratajkowski, Jordin Sparks i Dana Isaiah

Jamie Squire/Getty Images Via Afp

- Možete li ih pitati je li službeno? - glasio je komentar Denver Nuggetsa na Instagramu.

- Trebamo više informacija... - napisali su Atlanta Hawksi u komentarima na post.

- Doslovno isto - odgovorili su Knicksi.

Davidson i Ratajkowski prvi su put potaknuli nagađanja o potencijalnoj ljubavnoj vezi kada su ih uočili da se drže za ruke dok su bili na spoju u Brooklynu ranije ovog mjeseca. Zatim je izvor rekao za Us Weekly da se viđaju nekoliko mjeseci, a prošli tjedan su zajedno prisustvovali večeri povodom Friendsgivinga, sudeći prema objavama na društvenim mrežama.

- U vrlo ranoj fazi su, Pete nasmijava Emily, a ona se njemu sviđa jer je jako inteligentna, rekao je nedavno anonimni izvor za US Weekly.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:05