SLAVNA PJEVAČICA

Najbolja prijateljica otela joj muža, molila ju je da ga vrati, nije spavala ni jela - a onda šokantan preokret!

Shania je saznala da je suprug vara s njezinom najboljom prijateljicom Mary Ann Thibaud, odnosno Frederickovom bivšom suprugom

Shania Twain

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Slavna kanadska pjevačica Shania Twain prije 15 godina povukla se sa scene zbog problema s glasnicama, a nakon poduljeg oporavka odlučila se vratiti na glazbenu scenu te je početkom godine sve ostavila bez teksta pojavom na crvenom tepihu.

Inače, poznata je pjevačica već 13 godina u sretnom braku sa suprugom Fredericom Thiebaudom koji se rijetko pojavljuje u javnosti, a prije nego što je pronašla svoju srodnu dušu, prošla je pakao s bivšim mužem. Za njihovu se priču pročulo kada su u prosincu 2010. mediji počeli pisati da se pjevačica viđa s Frédéricom Thibaudom, bivšim suprugom prijateljice s kojom ju je bivši suprug varao. Par se vjenčao 1. siječnja 2011. godine, a prema svemu sudeći, još uvijek su zaljubljeni.

image

Shania Twain i Frederick Thiebaud, 2011.

Michael Germana Collection/Everett/Profimedia/Michael Germana Collection/everett/profimedia

Prije Fredericka, Shania je 1993. upoznala producenta Roberta Johna Langea, koji je bio oduševljen njezinim vokalom i ponudio joj da producira i piše pjesme za nju. Zbližili su se, te ubrzo postali par, a vjenčali su se u prosincu iste godine. Sina Eju dobili su 2001. godine, a onda je sve krenulo nizbrdo 2007. godine. Shania je saznala da je suprug vara s njezinom najboljom prijateljicom Mary Ann Thibaud, odnosno Frederickovom bivšom suprugom.

U podcastu je potvrdila da je njezin bivši još uvijek sa ženom s kojom ju je prevario prije 15 godina: njezinom bivšom najboljom prijateljicom Mary Ann. Shania je za Langeovu aferu s najboljom prijateljicom saznala dan nakon što je on od nje zatražio razvod. Kako tvrdi, doživjela je "potpuni napadaj panike", piše Mondo.rs.

- Samo sam joj rekla da je loša osoba, to je sve što sam mogla reći - ističe Shania.

Shania i Mary Ann bile su vrlo bliske prijateljice. Upoznali su se kada je Mary Ann bila zaposlena kao pomoćnica i prevoditeljica Shanaina bivšeg supruga Langea. Nekoliko dana nakon razlaza 2008. godine, Shania je rekla da joj se vrti u glavi.

- Bila sam spremna umrijeti - napisala je u svojim memoarima "From This Moment On", dodajući da je jedva mogla jesti ili spavati. Kaže da je čak i složila e-mail Mary Ann kako bi molila svog muža da se vrati te napisala: ‘‘Umirem i ne mogu više. Ovo me ubija. Imaj milosti".

Iako je molila, nikada nije dobila objašnjenje niti bilo kakve detalje o vezi ni od supruga, ni od Mary Ann. Bol se pogoršala time što se povjerila Mary Ann o problemima u svom braku i svojim strahovima da Lange ima aferu. Doduše, Mary Ann je odbacila Shanayine brige i rekla joj da nema razloga za brigu, zbog čega se osjećala glupo što je to uopće spomenula. Kada je konačno skupila hrabrosti da je upita događa li se nešto između nje i njezinog supruga, Mary Ann joj je u suzama rekla: "Srce mi se slama što bi uopće pomislila da nešto skrivam od tebe".

Frederic Thibaud, tadašnji suprug Mary Ann, bio je taj koji je pjevačici konačno rekao istinu. Obavijestio ju je da je pronašao telefonske račune, informacije o hotelima i račune te da se sjeća da je u njezinoj prtljazi vidio podvezice i donje rublje za put na koji je išla "sama".

- Bila sam zgrožena činjenicom da je želja druge žene da poboljša svoj stil života bila vrijedna uništenja moje obitelji - stoji u spomenutim memoarima.

Unatoč svemu, Shania i bivši suprug Mary Ann, Frederick, okrenuli su se jedno drugom i postali prijatelji, a prijateljstvo je potom preraslo u ljubav. Par se naposljetku vjenčao u siječnju 2011. na intimnoj ceremoniji na plaži u Puerto Ricu.

- Nijedan dan više ne uzimam zdravo za gotovo. Fred mi je podario novu ljubav - rekla je Shania prilikom vjenčanja.

Shania je u podcastu progovorila i o početku svoje veze s Frederikom, a nazvala ju je "prekrasnom romansom koja joj pristaje".

- Fred je tako pametan, jedan je od najpametnijih ljudi koje znam. Ni on nije znao za aferu, pomoglo mi je da se osjećam bolje. Dobila sam ono što zaslužujem. Sada imam najboljeg čovjeka na svijetu - zaključila je 58-godišnja pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 01:45