POŽALILA SE

Muž joj je jedan od najbogatijih na svijetu, a ona gunđa zbog cijene kave u kampu za milijardere: ‘Da vam platim 4 $?!‘

Unatoč svom bogatstvu, stekao je reputaciju štedljivog čovjeka, redovito izrezuje kupone za akcije, kupuje oštećene automobile...

Astrid i Warren Buffett

 Scott Olson/Getty Images/Profimedia/Scott Olson/getty Images/profimedia

Supruga američkog ulagača, industrijalca i filantropa Warrena Buffetta požalila se osoblju na godišnjem ljetnom kampu za milijardere Allen & Co. jer je morala platiti četiri dolara za šalicu kave.

Astrid Buffett, supruga 92-godišnjeg predjednika tvrtke Berkshire Hathaway koji je prema Forbesu vrijedan više od 115 milijardi dolara te je među najbogatijim ljudima na svijetu, prigovarala je da je za tu cijenu ‘mogla dobiti pola kilograma kave‘ na nekim drugim mjestima.

Unatoč svom bogatstvu, Warren Buffett stekao je reputaciju štedljivog čovjeka, a poznato je da živi u istoj kući u Omahi koju je još 1958. godine kupio za 31.500 dolara. Također, piše NY Post, redovito izrezuje kupone za akcije, kupuje oštećene automobile po nižim cijenama te doručkuje u McDonald‘su.

image

Warren Buffett

Kevin Dietsch/Getty Images Via Afp

NY Post dao si je truda pa je istražio da je kava za četiri dolara najjeftinija u popularnoj slastičarnici i kavani Konditorei austrijske tematike, a koja se nalazi u otmjenom odmaralištu Sun Valley u Idahu.

Warren Buffett i Astrid Menks vjenčali su se 2006. godine, kada je on imao 76, a ona 60 godina. Par je počeo izlaziti desetljećima ranije, dok je Buffett još bio u braku sa svojom prvom suprugom Susan Thompson.

Thompson, koja je umrla 2004., bila je svjesna te veze i dala joj je blagoslov.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:01