ZVIJEZDA EUROSONGA

Mnogi su se zapitali kako izgleda trenutno najpoznatija majka u Europi - upoznajte Stefaniju

Frontmen grupe Kalush Orchestra, Oleg Psiuk, posvetio je pobjedničku pjesmu svojoj majci Stefaniji

Kalush Orchestra

 Marco Bertorello/AFP

Ukrajinci su na ovogodišnjem Eurosongu pjevajući o majci glavnog pjevača Olega Psiuka, 'Stefaniji', odnijeli pobjedu u Torinu.

Pobjednička pjesma izmiješana tradicionalnim pjevanjem i modernim rapom govori o nostalgiji uz naglasak na majčinu ljubav, dok se u spotu prikazuju prizori rata.

Frontmen grupe Kalush Orchestra, koja je pobijedila na ovogodišnjem Eurosongu, Oleg Psiuk, posvetio je pjesmu svojoj majci Stefaniji, po kojoj je pjesma i dobila ime, no sada je to pjesma za sve majke, kako tvrdi. Mnogi su se pak zapitali kako majka Stefanija, koja je poslužila kao inspiracija za pjesmu, izgleda.

image

Majka Olega Psiuka, Stefania

Screenshot YouTube

Još nije vrijeme za slavljenje pobjede, govore članovi pobjedničke grupe, s obzirom na to da rat između Ukrajine i Rusije još traje.

- Vjerojatno ćemo imati veliko slavlje nakon rata jer je pobjeda na Eurosongu fantastična, ali ima toliko toga što se događa. Ljudi ginu u ratu ili se bore u ratu ili gube posao u Ukrajini, što nije najbolji trenutak za proslave, izjavljuju.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski oglasio se na društvenim mrežama, rekavši da će sljedeće godine Ukrajina biti domaćin Eurosonga.

- Ako je predsjednik rekao da će se to dogoditi, onda će se to dogoditi. Novoizgrađena i sretna Ukrajina bit će domaćin Eurosonga sljedeće godine, kaže frontmen benda Kalush Orchestra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:59