SAMO ISKRENO

Miley Cyrus otkrila kada je shvatila da je brak s Hemsworthom gotov: ‘Tog dana sam odlučila da više ne mogu...‘

Par je bio deset godina zajedno, a vjenčali su se u prosincu 2018. godine

Miley Cyrus na Glastonbury Festivalu 2019.

 Martin Harris/Capital Pictures/Profimedia/Martin Harris/capital Pictures/profimedia

Miley Cyrus otvorila je dušu o svom razlazu od glumca Liama Hemswortha, piše Page Six. Tijekom svog TikTok serijala "Used to Be Young" u srijedu, pop zvijezda je otkrila da je shvatila da je njezina veza gotova dok je nastupala na Glastonbury festivalu 2019. u Engleskoj.

"Glastonbury je bio u lipnju i tada smo shvatili da Liamova i moja predanost braku zapravo dolazi iz, naravno, kao prvo ljubavi, jer ipak smo bili zajedno 10 godina, ali i iz traume", objasnila je.

Vjenčali su se u prosincu 2018., a onda pretrpjeli velik gubitak i nastojali što su brže mogli obnoviti svoj voljeni dom koji je izgorio u studenom 2018. u požaru koji je zahvatio Malibu.

"Dan koncerta bio je dan kada sam odlučila da više ne mogu biti u vezi", nastavila je Cyrus dodajući kako se natjerala da zakopa svoje emocije i za dobrobit svojih obožavatelja odglumi veselje na nastupu.

"To je bio još jedan trenutak u kojem su rad, izvedba, lik bili na prvom mjestu. Valjda mi je sada zato toliko važno da to više ne bude slučaj. Čovjek je na prvom mjestu", zaključila je.

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) - PART 37

♬ Used To Be Young - Miley Cyrus

U ranijem isječku pjevačica se također prisjetila izuzetne kemije između nje i australskog glumca kada su se prvi put sreli na snimanju filma "The Last Song" 2009. godine. Hemsworth je bio jedan od tri finalista na audiciji za ulogu Cyrusinog dečka, a nije prošlo dugo dok nije i u privatnom životu oborio pjevačicu s nogu.

image

Liam Hemsworth i Miley Cyrus

Image Press/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Image Press/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Mislim da je jedan od elemenata koji je taj film učinio tako posebnim bilo gledanje dvoje vrlo mladih ljudi kako se zaljubljuju jedno u drugo, što se događalo u stvarnom vremenu i stvarnom životu", rekla je.

Bio je to početak 10 godina duge veze. Zahtjev za razvod je podnesen u kolovozu 2019.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:39