DANAS JE SRETNIJA

Miley Cyrus komentirala propali brak s Liamom Hemsworthom: ‘To je bila je*** katastrofa‘

Iako nisu zajedno već tri godine, Miley Cyrusočito ne može izdržati a da se ne sjeti bivšeg supruga s popriličnom gorčinom

Miley Cyrus morala je otkazati nastup u Paragvaju.

 Grosby Group/Profimedia

Svoj kratkotrajni brak s glumcem Liamom Hemsworthom Miley Cyrus opisuje doista biranim riječima. Cyrus je nastupala u Riju, na koncertu Lollapalooza Brazil. Pozvala je na pozornicu gay par i ispunila im želju da prosidbu obave pred svojom omiljenom glazbenom zvijezdom.

- Nadam se da će vaš brak biti bolji od mojeg - rekla je Cyrus nakon što je čestitala paru i dodala - moj je bio j....a katastrofa.

Iako nisu zajedno već tri godine, pjevačica očito ne može izdržati a da se ne sjeti bivšeg supruga s popriličnom gorčinom. Cyrus (29) i Hemsworth (32) upoznali su se 2008. godine kada su glumili u filmu "Posljednja pjesma" i zaljubili. Veza je bila duga i imala poprilične uspone i padove: par se zaručio 2012., ali su prekinuli sljedeće godine, pa se pomirili 2015. i konačno vjenčali u prosincu 2018. No brak je trajao manje od godinu dana.

Tek nakon što su se razveli, Miley je otkrila kako je s Liamom izgubila nevinost.

image

Miley Cyrus

Getty Images/Profimedia

- Nisam išla do kraja s tipom dok nisam imala 16 godina, ali sam se na kraju udala za tog tipa - rekla je u podcastu "Barstool Sports" 2020. godine.

Vijest o njihovu razvodu 2019. objavljena je nekoliko sati nakon što su fotoreporteri Miley snimili kako se ljubi s Kaitlynn Carter, bivšom djevojkom Brodyja Jennera.

- Stalno se razvijajući, mijenjajući se kao partneri i pojedinci, odlučili su da je to najbolje za oboje, da će se usredotočiti na svoje živote i karijeru - rekao je tada PR pjevačice u izjavi za medije.

Cyrus je nakon razvoda bila u vezi s još jednim Australcem, pjevačem Codyjem Simpsonom koji će njihovu priču opisati kao "fazu" i dodati da su, recimo, ostali prijatelji. Trenutno je, navodno, "u sretnoj vezi" s glazbenikom Maxxom Morandom. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i sada uživaju u snažnoj vezi "jer su oboje umjetnički tipovi, kreativci koje povezuje glazba".

Hemsworth je, pak, rane od razvoda najprije liječio u rodnoj Australiji, družeći se s bratom Chrisom i njegovom obitelji. Bio je u kratkoj vezi sa zvijezdom "Dinastije" Maddison Brown, a zatim je krajem 2019. godine upoznao manekenku Gabriellu Brooks. Čini se da je u njoj našao ono što je tražio jer njihova veza, koju drže daleko od javnosti, traje sve do danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:42