‘DOLAZI LJUBAV‘

Marija Šerifović uzela sina u naručje pa poslala poruku fanovima: ‘Idem na zasluženu pauzu od pjevanja‘

Marija je odlučila ipak održati turneju u regiji i Europi, njezina kuma Milena kaže da ništa ljepše u životu nije vidjela od Maria

Marija Šerifović

 Screenshot/instagram/serifovic/

„Želim vam se zahvaliti na prelijepim porukama, sve je prepuno ljubavi. To možemo osjetiti. Moje škorpionsko srce prima previše ljubavi ovih dana pa mi treba vremena kako bi sve procesirala. Bit će vrijeme kad ću moći o ovome daleko duže i ozbiljnije govoriti“, započela je Marija Šerifović svoje obraćanje publici na Instagramu.

Naime, pjevačica je u petak podijelila vijest kako je dobila sina Maria putem surogat majke u Los Angelesu gdje se trenutno ona i sin nalaze.

„Više sam puta pokušala iznijeti trudnoću i nisam u tome uspjela, na mogu veliku žalost. Zaista ne želim javno objašnjavati zdravstvene razloge za to, ali surogat majčinstvo je konačno bio jedini moj izbor“, rekla je Marija za srpski Blic ranije.

Htjela je otkazati turneju

Na Instagramu je otkrila pratiteljima kako je razmišljala o otkazivanju turneje „Dolazi ljubav“ koja treba započeti u Zagrebu na Dan žena.

„S ljudima iz menadžmenta sam prethodnih dana pričala puno o turneji ‘Dolazi ljubav‘ koja počinje 8. ožujka iz Arene Zagreb. Htjela sam sve otkazati i prebaciti za 2025. godinu“, iskrena je Marija, pa dodaje da je razgovarala s važnim ljudima u svom okruženju.

image

Marija Šerifović

Screenshot/instagram/serifovic/

„Ali sam ipak donijela odluku da će turneje biti i da podijelim ljubav s vama. Da vam se na taj način i zahvalim“, odlučila je.

„Ovo je najznačajnija godina u mom životu. Trebam to podijeliti s onima koji su tu i koji čuvaju moja leđa kad je najpotrebnije“, kazala je o turneji na kojoj je očekuje 30-ak gradova diljem regije i Europe.

Nakon Zagreba, u Hrvatskoj će uslijediti nastupi i u Zadru, Splitu, Rijeci, Osijeku i Varaždinu.

„Molite se za moje zdravlje i strpljenje da sve izdržim“, našalila se Marija nakon nabrajanja.

„Kad sve to prođe, idem na zasluženu pauzu od pjevanja. Jel‘ to, Vera, pošteno?“ pitala je svoju majku, pa na kraju podijelila video kako uspavljuje sina uz pjesmu „The Time of My Life“.

image

Marija Šerifović

Screenshot/instagram/serifovic/

Kuma o malenom Mariu

Iako Marija nije pokazala sina javnosti, neke bliske osobe su ga vidjele. Jedna od njih je Marijina kuma Milena Đergović koja je za Blic dan otkrila kako se osjećala kad je prvi put putem video poziva vidjela Maria.

„Ništa ljepše u životu nisam vidjela. Marija me pozvala na video poziv i kada sam ga vidjela nisam mogla vjerovati koliko je lijep. Mariji sam vidjela da ima velike podočnjake, nadam se da će kada dođu u Srbiju dati nekome od nas da ga malo pazimo. Mada bit će trka između nas i Verice tko će brinuti o njemu“, rekla je pa dodala kako se Marija nadala sinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:31