‘STRAŠNO‘

Majka obožavateljice Aleksandre Prijović poručila pjevačici: ‘Ovo je gore nego kad sam rađala...‘

Prija je najavila drugi koncert u Novom Sadu, a obožavatelji su imali problem s kupnjom ulaznica

Aleksandra Prijović u Zagrebu

 Vanesa Pandzic/Cropix

Aleksandra Prijović otpjevala je 16 koncerata prošle godine na svojoj turneji "Od istoka do zapada", od kojih je 5 bilo u zagrebačkoj Areni u prosincu. Trenutno ima najavljenih 8 koncerata za ovu godinu, od kojih četiri u Gradskom Vrtu u Osijeku. Prijović je jučer najavila četvrti osječki koncert za 17. veljače.

"Osijek, vidimo se i na četvrtom koncertu 17. veljače. Sa zadovoljstvom vam ispunjavam želju, hvala vam od srca na ljubavi koju mi dajete", poručila je Prijović.

image

Aleksandra Prijović na trećem koncertu u Areni Zagreb

Vanesa Pandzic/Cropix

Aleksandra je dan ranije najavila drugi dan koncerta u dvorani Spens u Novom Sadu. Prema komentarima na društvenim mrežama čini se da je publika imala problema s kupnjom ulaznica.

"Strašno, pokušavamo, ali nikako ne možemo kupiti karte, molim vas da organizirate drugačiju prodaju karata da je dostupno svima na prodajnim mjestima", napisala je jedna obožavateljica.

image

Aleksandra Prijovic

Ranko Suvar/Cropix

"Ovaj put nije stranica štekala (kao jučer). Moj savjet je skinute aplikaciju, pa tu kupite. Tako sam ja. Mislim da je lakše. Karte kupljene", poručio je jedan obožavatelj drugima koji imaju problem s kupnjom ulaznica.

Ipak, jedna gospođa se dobro namučila s kupnjom ulaznica za svoju kćer i mnoge time nasmijala.

"Gospođo Prijović, više sam se namučila da kupim kćerki ulaznicu, nego kad sam je rađala", napisala je i skupila preko 350 lajkova na svom komentaru.

image

Komentar obožavateljice Aleksandre Prijović

Screenshot/instagram/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 22:53