KONTROVERZNA DIVA

Madonna nastavlja s provokacijama: ‘Ako niste netko koga bi Crkva ubila prije 400 godina, jeste li uopće živi?‘

Kraljica popa ispričala se mlađim kolegicama zbog nedavnih izjava da je zaslužna za njihov uspjeh i jer se mogu provokativno izraziti na sceni

Madonna

 Instagram/Madonna

Nakon što više od 40 godina pomiče granice kako bi žene prigrlile svoju seksualnost, Madonna je sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila pitanje koje navodi na razmišljanje.

"Ako niste netko koga bi crkva ubila prije 400 godina... jeste li uopće živi?", upitala je više od 18,5 milijuna pratitelja na Instagramu, prije nego što je podijelila nekoliko svojih fotografija i videa, piše Daily Mail. Naravno objave su izuzetno provokativne, sasvim u Madonninu stilu.

image

Madonna

Instagram/Madonna

Na jednoj se njiše u dekoltiranom crnom kombinezonu sa srebrnim ukrasima, na drugoj je u crnom donjem rublju i mrežastim tajicama, na trećoj pušta vodu u zahodskoj školjki, na četvrtoj leži u krevetu i puši...

image

Madonna

Instagram/madonna/

Ova objava je uslijedila nakon što je Madonna inzistirala na tvrdnji da nema ljutnje između nje i Cardi B i jednim videom odala počast reperici plešući uz njezinu pjesmu. Naime, dvije zvijezde nakratko su se posvađale kada je Madonna ustvrdila da je utrla put mladim umjetnicima da prihvate svoju seksualnost.

image

Madonna

Instagram/Madonna

Madonna je također podijelila snimku svoje zadnjice i nogu uz komentar: "Volim te Kim Kardashian. Volim te Miley Cyrus", što je uslijedilo nakon njezinih tvrdnji da je zaslužna za uspjeh tih žena, a što je izazvalo dosta prijepora u javnosti.

"Prije 30 godina objavila sam knjigu S.E.X. i osim fotografija na kojima sam gola, bile su fotografije muškaraca koji ljube muškarce, žena koje ljube žene i mene kako se ljubim sa svima. Također sam pisala o svojim seksualnim fantazijama i podijelila svoje stajalište o seksualnosti na ironičan način. Narednih nekoliko godina provela sam intervjuirana od strane uskogrudnih ljudi koji su me pokušavali posramiti jer sam se osnažila kao žena. Tijekom tog razdoblja nazivali su me ku*om, vješticom, heretikom i vragom. Danas je zabavljačima dopušteno da budu puno otvoreniji u pogledu svoje seksualnosti. Sada Cardi B može pjevati o svom WAP-u. Kim Kardashian može krasiti naslovnicu bilo kojeg časopisa sa svojom golom stražnjicom, a Miley Cyrus može ući kao lopta za uništavanje. Nema na čemu ku*ke", rekla je Madonna. Iako su uslijedile oštre riječi, posebno od Cardi B, čini se, ako je suditi po emotikonima srca, da su se zvijezde pomirile.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:51