VATRENO IZDANJE

Ljepotica koja je zaludjela svijet kod slavnog voditelja: Kad je zakoračila u zgradu, nastao je tajac

Osim izazovnih odjevnih kombinacija, uz Sweeney često vežu i brojna pojavljivanja s glumcem Glenom Powellom

Sydney Sweeney

 Profimedia/

Glumica Sydney Sweeney izgledala je nevjerojatno u jarkocrvenoj haljini tijekom gostovanja u "The Tonight Showu" Jimmyja Fallona, a atraktivnu Balmainovu haljinu je odabrala za promociju svog nadolazećeg filma "Anyone But You".

image

Sydney Sweeney

Tatianak/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image

Sydney Sweeney

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Prema Page Sixu, nitko nije skidao pogled s 26-godišnje glumice i njene haljine s asimetričnim prorezom i zanimljivim detaljem ruže na boku. Gornji dio haljine šivan je u stilu korzeta, a vrijedi spomenuti i elegantne kratke rukave te jastučiće na ramenima. Raskošnu haljinu uparila je s odgovarajućom Balmainovom torbicom s uzorkom krokodilske kože i crvenim salonkama.

image

Sydney i Jimmy Fallon

Jlppa/Bestimage/Profimedia
image

U showu ‘Jimmyja Fallona‘

Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

U showu ‘Jimmyja Fallona‘

Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Inače, Sweeney je s Fallonom razgovarala o svojoj nadolazećoj romantičnoj komediji s Glenom Powellom, koja prati propali par koji se pretvara da je zajedno nakon što završe na istom vjenčanju u Australiji.

Doduše, ovo nije jedina zapanjujuća odjevna kombinacija mlade Sydney od toga dana. Jutro je započela intervjuom u emisiji "Live with Kelly and Mark" u ružičastoj Versace haljini i odgovarajućem kaputu koje je uparila s mačkastim sunčanim naočalama te ružičastom torbicom i štiklama s remenčićem oko gležnja.

image

Sydney Sweeney

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image

Sydney Sweeney u ‘Barbie‘ kombinaciji

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Unatoč prosinačkoj hladnoći, zvijezda serije "Euforija" presvukla se u šljokičasto sivu vestu s potpisom Brunella Cucinellija s odgovarajućim hlačama, i bez kaputa šetala ulicama New Yorka.

image

Sydney Sweeney nakon Kelly and Mark talk showa

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Plavokosa glumica je nosila crni top u stilu grudnjaka s naramenicama te jaknu i odgovarajuće hlače dok je promovirala film, dok je druga atraktivna kombinacija uključivala crnu haljinu na jedno rame i dugi kaput.

Osim atraktivnih odjevnih kombinacija, uz Sweeney se često vežu i brojna pojavljivanja sa spomenutim Powellom, zvijezdom "Top Gun: Mavericka". Međutim, Powell je negirao glasine o njihovoj aferi tijekom gostovanja u emisiji “Today”, kada je izjavio da "nisu zajedno, ali se vole".

- Iskreno, ona je jedna od najspektakularnijih osoba koje sam ikada sreo. Ona je stvarno sjajna - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:44