IMA SE, MOŽE SE

Lauren Sanchez je pokušavala i pokušavala pa jedva sletjela helikopterom na jahtu koja skriva brojne Bezosove ‘igračke‘

Prije mjesec dana je izvršni direktor Amazona zaprosio Lauren 20-karatnim zaručničkim prstenom nakon pet godina veze

Lauren i Jeff pri slijetanju helikoptera

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Lauren Sánchez, zaručnica milijardera Jeffa Bezosa, viđena je kako helikopterom slijeće na jahtu svog budućeg supruga u srijedu na Sardiniji, prenosi Page Six.

Očevidac je rekao da je Sánchez "tri ili četiri puta" pokušala sletjeti na heliodrom Bezosovog broda, vrijednog 100 milijuna dolara, prije nego što je uspjela.

image

Lauren se školovala za pilota više od godinu dana

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bivša novinarka, koja se školovala za pilota više od godinu dana i vlasnica je tvrtke za snimanje iz zraka pod nazivom "Black Ops Aviation", na kraju je prizemljila helikopter. Izgledala je ležerno u sivoj majici bez rukava, kratkim traper hlačama i crnoj šilterici. Njezin dečko također je odabrao ležernu kombinaciju, obukavši crnu majicu, crne kratke hlače i sivu kapu.

image

Lauren i Jeff u Saint-Tropezu

Cry-ma./The Photo One/Profimedia

Koru, Bezosova superjahta vrijedna 500 milijuna dolara, duga je čak 74 metra i sadrži brojne, kako je to New York Times opisao, "Bezosove igračke", uključujući ATV-ove, superautomobile, hidroavione, motocikle, manje čamce, ronilačku opremu, osobne podmornice, pa čak i helikoptere.

image

Superjahta ‘Kora‘

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Podsjetimo, prije mjesec dana je Page Six otkrio da je izvršni direktor Amazona zaprosio Lauren 20-karatnim zaručničkim prstenom nakon pet godina veze. Sada Bezos i Lauren plove svijetom na spomenutoj superjahti, a još samo prije četiri godine se u njihovim životima odvijala prava drama. Bezos je bio usred razvoda od MacKenzie Scott, i to najskupljeg u povijesti jer joj je isplatio 38,3 milijardi dolara u Amazonovim dionicama (ona se u međuvremenu već razvela od drugog supruga), a Lauren se u isto vrijeme razvodila od svog supruga Patricka Whitesella. Bezos ima četvero djece iz braka s MacKenzie, a Lauren dvoje s Whitesellom i jedno s bivšom NFL zvijezdom Tonyjem Gonzalezom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 06:52