UNIKATAN DIZAJN

Kontroverzna Grimes pokazala spektakularnu tetovažu: Bivši muž Elon Musk više je ne može osuđivati

Tetovaža počinje točno iznad njezina gležnja, a nastavlja se daleko iznad koljena na njezino bedro

Elon Musk i Grimes

 Angela Weiss/Afp

Poznata pop glazbenica Grimes, ujedno i bivša žena Elona Muska, otkrila je u četvrtak da je napravila ogromnu tetovažu na nozi.

Ova 35-godišnja pjevačica, majka dvoje djece kontroverznog južnoafričkog investitora, podijelila je fotografiju upečatljive tetovaže napravljene crvenom tintom na svojim Instagram pričama, piše Daily Mail.

image

Nova tetovaža pjevačice Grimes

Screenshot/instagram/
image

Nova tetovaža pjevačice Grimes

Screenshot/instagram/

U međuvremenu, tattoo umjetnica imena Daniela iz Los Angelesa, podijelila je još nekoliko fotografija spektakularne tetovaže na svom Instagram profilu. Naime, Grimes (pravog imena Claire Boucher) tjelesne modifikacije nisu strane, a uz tetovaže, pričala je da bi se željela podvrgnuti određenoj operaciji kako bi dobila "vilenjačke uši".

Tetovaža sadrži nazubljene izbočine, a uzorci koji se zrcale donekle podsjećaju na mrlje od tinte iz poznatog Rorschachovog testa. Tetovaža počinje točno iznad njezina gležnja, a nastavlja se daleko iznad koljena na njezino bedro.

image

Nova tetovaža pjevačice Grimes

Screenshot/instagram/
image

Nova tetovaža pjevačice Grimes

Screenshot/instagram/

Iako je dizajn prilično apstraktan, poprima animalistički izgled zahvaljujući rubovima poput pandži. Dio tetovaže na njezinom bedru, prema nekim komentatorima, također je podsjećao na koščata krila šišmiša, iako je bio prilično stiliziran.

image

Nova tetovaža pjevačice Grimes

Screenshot/instagram/

Veličina i zamršenost dizajna sugeriraju da je proces tetoviranja bio dugotrajan, ali činilo se da je Grimes bio dobro raspoložena i zadovoljna finalnim rezultatom. Glazbenica, koja je nedavno sugerirala da bi mogla podijeliti tantijeme s bilo kojom osobom koja koristi njezin glas u glazbi generiranoj umjetnom inteligencijom, već ima opsežnu kolekciju tetovaža.

image

Nova tetovaža pjevačice Grimes

Screenshot/instagram/
image

Nova tetovaža pjevačice Grimes

Screenshot/instagram/

Jedna fotografija koja prikazuje njezinu suprotnu nogavicu malo povučenu prema gore otkrila je da također ima ogromnu tetovažu na drugoj nozi s debelim tragovima koji podsjećaju na japansku kaligrafiju.

U posljednje je vrijeme otvoreno govorila o želji da nastavi modificirati svoje tijelo.

Nakon što je zamolila obožavatelje da joj predlože modifikacije lica, u kolovozu 2022. je napisala da namjerava otići na operaciju "vilenjačkog uha", što je njezin bivši Musk osudio.

- Vjerujem da ima više loših strana operacije vilenjačkog uha nego prednosti - napisao je, nakon što je ona već izrazila bojazan oko trajnosti zahvata, budući da hrskavica u ušima vjerojatno neće ponovno izrasti nakon operacije.

Osim po svojoj hvaljenoj glazbi, Grimes je široj javnosti najpoznatija po bivšoj vezi s vlasnikom Twittera Elonom Muskom.

Vezu su započeli još 2018., a navodno su se povezali nakon što su saznali da su oboje smislili istu šalu na Twitteru. Bivši par ima dvoje djece, sina X Æ A-Xii i kćer Exu Dark Sideræl.

Naime, X-a su dobili u svibnju 2020., a Grimes je u rujnu 2021. otkrila da su se "razdvojili", iako su i dalje živjeli zajedno, odgajajući svoje dijete. Par je ponovno prekinuo u ožujku 2022

Grimes i Musk bili su prisiljeni promijeniti izvorno ime svog sina, X Æ A-12, jer im je kalifornijski zakon zabranio da djetetu daju ime s brojevima, iako su ga promijenili u usklađenu verziju s rimskim brojevima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 17:27