DUBOKI RAZGOVORI

Konačno se ukazala! Melania Trump po prvi put viđena u javnosti od suđenja, uživala s Donaldom

Izlazak je označio povratak u normalu za Donalda i Melaniju, koji su se u prošlosti znali zajedno fotografirati za uskršnji doručak

Melania i Donald Trump

 Screenshot Instagram

Svi su se pitali gdje je, a sada se konačno ukazala! Melania Trump viđena je po prvi put od uhićenja njezina supruga Donalda Trumpa prošlog tjedna, a moglo je se vidjeti kako s njim uživa u uskršnjem doručku u njegovom klubu Mar-a-Lago.

Bivša američka prva dama i 76-godišnji bivši predsjednik uhvaćeni su kako zajedno prolaze plesnom dvoranom Mar-a-Laga uz ovacije publike. Izlazak je označio povratak u normalu za Donalda i Melaniju, koji su se u prošlosti znali zajedno fotografirati za uskršnji doručak, što im je predstavljalo dio blagdanske tradicije.

Trump je bio odjeven u svoje uobičajeno odijelo i kravatu, a 52-godišnja Melania nosila je bijelu bluzu s ljubičastim cvjetnim uzorkom.

Inače, mnogima je zapelo za oko kako se Melania nije pojavila na Trumpovu govoru koji je održao prošli tjedan nakon suđenja na Manhattanu, gdje je optužen za 34 kaznena djela u vezi isplata tajnog novca porno zvijezdi Stormy Daniels i Playboyjevom modelu. Njezina odsutnost izazvala je upitnike iznad glava mnogih, posebno zato što je njezin otac Viktor Knavs viđen u prvome planu tijekom zetova govora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:39