CRNI KOMPLET

Kim Kardashian zamalo prekinula vjenčanje svoje prijateljice skandaloznim izgledom: ‘Svi su je gledali!‘

Kardashian je, uz brojne druge slavne osobe, posjetila vjenčanje svoje bivše asistentice i ukrala svu pažnju

Kim Kardashian

 Instagram/Kim Kardashian

Kim Kardashian (42) riskirala je prekid vjenčanja svoje prijateljice Stephanie Shepherd na Beverly Hillsu tijekom vikenda kada se pojavila u dojmljivom kompletu koji je isticao njezino nevjerojatno tijelo.

Iako je Kim tamo bila da proslavi sreću svoje prijateljice, bilo je teško skrenuti pažnju s izgleda zgodne Kardashianke. Kim je nosila crnu kombinaciju oskudnog topa koji je isticao njezine grudi i suknju visokog proreza kroz koju se vidjelo donje rublje. Obula je pripadajuće sandale na vezanje, a dugu crnu kosu je raspustila u blage valove.

Shepherd je bivša asistentica Kim Kardashian, a šuškalo se da su njih dvije bile u svađi nakon što je Shepherd napustila poziciju u Kardashianinoj tvrtci KKW. Kim je to demantirala rekavši da je asistentica samo htjela otići u drugom smjeru u životu.

Mladenka se vjenčala s Larryjem Jacksonom, bivšim globalnim kreativnim direktorom Apple Musica. Jackson je nedavno pokrenuo Gammu, novu glazbenu kompaniju, a dvadesetgodišnje iskustvo skupljao je na čelnim pozicijama glazbenih kompanija – Apple, Interscope, RCA i J Records.

Na ovom otmjenom vjenčanju bile su mnoge zvijezde: pjevač Justin Bieber u pratnji supruge, modela Hailey Bieber, medijska ličnost Kris Jenner, DJ Swizz Beatz sa suprugom pjevačicom Aliciom Keys, glumice Malika i Khadijah Haqq. Mladoženja je imao puno uzvanika iz glazbene industrije, uključujući legendarnog producenta Clivea Davisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 01:45