BIVŠI SUPRUŽNICI

Kim Kardashian i Kanye West ponovno viđeni zajedno na večeri: Njegove nove supruge nije bilo na vidiku

West je odjenuo kožnu bomber jaknu u kombinaciji s trapericama i vojnim čizmama, a nosio je i crnu masku preko lica

Kim Kardashian

 The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bivši supružnici Kim Kardashian i Kanye West ponovno su izašli zajedno na večeru u Nobu u Malibuu ovog utorka navečer.

Naime, 43-godišnja reality zvijezda je uživala u rijetkom obiteljskom okupljanju s kontroverznim reperom i njihovom djecom povodom 10. rođendana kćeri North West, koja je ovu posebnu prigodu odlučila proslaviti u društvu svojih školskih prijatelja. Bivši su supružnici uočeni kako stižu u razmaku od nekoliko minuta, a Westove trenutačne supruge Biance Censori nije bilo na vidiku, prenosi Daily Mail.

image

Kim Kardashian

The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Njihova najstarija kći North i njezini prijatelji nosili su jednake" Vultures" majice s dugim rukavima kako bi uz rođendan proslavili i nadolazeći album njezina oca. Nekoliko sati kasnije, West je objavio ​​promiskuitetnu fotografiju svoje 29-godišnje supruge, a onda je neočekivano u potpunosti izbrisao svoj Instagram profil, vjerojatno u iščekivanju nadolazećeg izdanja albuma.

image

North West tijekom proslave

Screenshot/instagram/

Povodom ovog obiteljskog okupljanja, Kardashian je odjenula uski top u kombinaciji s hlačama visokog struka. Nosila je dugi baršunasti kaput od istog materijala i lakirane čizme na petu.

image

Fotografija Biance Censori koju je izbrisao

Screenshot/instagram/

S druge strane, West je odjenuo kožnu bomber jaknu u kombinaciji s trapericama i vojnim čizmama. Dobitnik 24 Grammyja prekrio je lice maskom koju je također nosio dok je ulazio u svoj Range Rover.

image

Misteriozno izdanje popularnog repera kakvo smo navikli viđati posljednjih tjedana

Monica Schipper/Getty Images Via Afp

Podsjetimo, Kim i Kanye su se razveli 2022. godine, a prema sudskim dokumentima do kojih je došao Page Six, reality zvijezda i reper imaju zajedničko skrbništvo s "jednakim pristupom" nad svoje četvero djece. Brak je priveden kraju nakon što je 43-godišnja Kim podnijela zahtjev za razvod u veljači 2021. nakon sedam godina braka.

image

Kanye i Kim 2012. godine

Cbmt/Backgrid Uk/Profimedia/Cbmt/backgrid Uk/profimedia

Nakon nekoliko mjeseci Westovih neuspješnih javnih pokušaja da ponovno pridobije svoju bivšu suprugu, sudac je proglasio službeni razvod braka u ožujku 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:59