ALAIA BALDWIN

Kći poznatog glumca izazvala dar-mar u noćnom klubu: Korišteni tampon bacila na konobaricu, udarala zaštitare...

Alaia Baldwin (31) uhićena je prošle subote nakon incidenta u gradu Savannah

Alaia Baldwin (slika iz pritvora)

 Ccsd/mega/The Mega Agency/Profimedia/Ccsd/mega/the Mega Agency/profimedia

Alaia Baldwin (31), starija sestra manekenke i popularne influencerice Hailey Bieber, ali i kći glumca Stephena Baldwina, uhićena je prošle subote nakon incidenta u gradu Savannah, u saveznoj državi Georgia, javlja PageSix.

Nemili događaj dogodio se u noćnom klubu Elan, a snimke nadzornih kamera prikazuju da je Baldwinova uz uporabu sile ušla u zaključanu kupaonicu za zaposlenike.

Prema riječima konobarice, rekla im je da mora promijeniti tampon, što joj je dopušteno. Nekoliko minuta kasnije, kada je konobarica Haleigh Cauley, ponovno ušla u zahod, Alaia je uklonila tampon i bacila ga prema konobarici. U tom su trenutku zaštitari uskočili i ispratili kći poznatog glumca iz kluba.

image

Alaia Baldwin

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
image

Alaia Baldwin

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Na snimci se navodno vidi da se Alaia opirala cijelim putem do izlaznih vratiju. U policijskom izvješću stoji da se jasno vidi da je vukla za kosu jednog zaštitara, a drugoga udarila u genitalije.

Baldwin je, međutim, iznijela drugačiju verziju događanja. Ona tvrdi da je "nasilno udaljena iz kluba" i isprva je nijekala da je na silu ušla u klupsku kupaonicu. Umjesto toga, tvrdila je da im je rekla da mora u kupaonicu da promijeni tampon i jer joj se povraćalo.

"Ona je također isprva nijekala da je bacila svoj korišteni tampon na Cauley, ali je kasnije izjavila da ga je bacila, navodi se u izvješću.

Kad su joj iznijeli navode zaštitara o napadu, Baldwin je rekla policajcima da se samo "branila".

Alaia Baldwin je uhićena samo nekoliko dana nakon što je njezin otac Stephen, iz zasad nepoznatog razloga, izazvao zabrinutost među obožavateljima, tražio molitvu za Hailey i Justina Biebera.

Alaia Baldwin je manje poznata američka glumica i manekenka.

image

Alaia Baldwin, Stephen Baldwin i Hailey Bieber (arhiva)

Gustavo Caballero/Getty Images/Profimedia/Gustavo Caballero/getty Images/profimedia
image

Alaia Baldwin i Hailey Bieber (arhiva)

Jamie Mccarthy/Getty Images/Profimedia/Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:02