BIVŠI PAR

Kći pobjegla iz glumičine ‘kuće pakla‘, a Charlie Sheen više ne mora plaćati alimentaciju: ‘Denise je zaprepaštena‘

Sud je donio odluku da alimentacija Charlieja Sheena bivšoj partnerici sada iznosi ‘nula dolara mjesečno‘
Charlie Sheen i Denise Richards
 Afp

Glumica Denise Richards ostala je iznenađena odlukom suda da joj bivši suprug, glumac Charlie Sheen više ne mora plaćati alimentaciju za njihovu kćer Sam (17), s obzirom da ona sada živi s ocem.

50-godišnja glumica nije bila prisutna na saslušanju u Los Angelesu, no sud je donio odluku da Sheenova alimentacija sada iznosi 'nula dolara mjesečno'. Izvori bliski glumici tvrde da ona tu odluku nije dobro prihvatila te optužuje bivšeg partnera da 'manipulira situacijom'. Smatra da bi on trebao nastaviti plaćati alimentaciju za njihovu drugu kćer Lolu, koja i dalje živi s majkom.

"Charlie je to zatražio od suda još prije dvije godine i nastavljao je pomicati datum ročišta, tako da je Denise bila vrlo iznenađena što se sve to dogodilo baš onda dok nje nije bilo u gradu zbog snimanja. To ju je zaprepastilo, on manipulira situacijom. Lola ne živi s Charliejem. Ona živi s oboje roditelja i ostaje kod Charlieja kada Denise nije u gradu. Kada se majka vrati, Lola će biti opet s njom", rekao je izvor blizak paru za People.

Unatoč tvrdnjama izvora, strani mediji navode da Charlie Sheen navodno ima 100-postotno skrbništvo nad Lolom i Sam od travnja ove godine.

"Ovo je razočaravajuće za Denise, ali je ni ne čudi. Charlie okreće djevojke protiv njihove majke, što je užasno", rekao je izvor.

Drugi pak negira te tvrdnje i navodi da je Denise Richards 'šest mjeseci ranije znala koji je datum sljedećeg ročišta na sudu'. Nakon ove sudske odluke, Charlie Sheen je samo kratko prokomentirao: "Mislim da je ovo što se dogodilo apsolutno pošteno."

Izvori tvrde da Sheen nije četiri godine plaćao alimentaciju, a navodno nije želio da se zna koliku alimentaciju plaća drugoj bivšoj partnerici Brooke Mueller jer se složio da će objema uplaćivati isti iznos alimentacije.

Ova obiteljska situacija dodatno se zakomplicirala kada je kći Denise Richards i Charlieja Sheena, Sam, iznijela šokantna priznanja u videima na TikToku, gdje je izjavila da je život s majkom i očuhom Aaronom Phypersom "pravi pakao" te da zbog toga nije spavala ni jela, što je dovelo do toga da se osjeća depresivno. U drugom je pak videu navela da je otišla iz majčine kuće i da trenutno živi s ocem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 03:26