MORSKI GUŠTI

Kako slavne dame uživaju u ljetu: Rebel i na jahti teše liniju, a seksi Irina bezbrižno se brčka

Istodobno, Charlize Theron na grčkom otoku Mikonosu proslavila je 46. rođendan: ‘Kakva obitelj, kakva noć!‘
Charlize Theron, Rebel Wilson, Irina Shayk
 Profimedia

Australska glumica Rebel Wilson (41) iza sebe ima godinu koju će definitivno pamtiti po dobrome - drastično je smršavjela i u potpunosti se okrenula zdravom načinu života pa sad zasluženo uživa u godišnjem odmoru koji je odlučila provesti u nama susjednoj Italiji.

image
Rebel Wilson
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Zvijezda filmova "Prevarantice" i "Jojo Rabbit" boravi u Portofinu s prijateljicom i američkom kolegicom Carly Steel te njezinim suprugom Jacobom Andreouom.

Rebel je ovih dana snimljena kako "hvata boju" na luksuznoj jahti, no sudeći po fotografijama, glumica ni na ljetovanju ne preskače redovitu tjelovježbu kako bi ostala u fit formi.

image
Rebel Wilson
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image
Rebel Wilson
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Wilson je u nedavnom intervjuu otkrila što ju je potaknulo da 2020. konačno objavi rat višku kilograma.

- Želim postati majka, a liječnik mi je rekao da ću imati puno veće šanse za to ako budem zdravija... Priznajem, bila sam pomalo uvrijeđena kad sam to čula jer sam mislila da sam prilično zdrava, iako sam tad bila krupnija... Zato sam odlučila smršavjeti. Isprva se uopće nije radilo o meni samoj, zapravo sam više razmišljala o svojoj budućoj 'baby verziji' - iskreno je rekla glumica, koja otvoreno govori i o vlastitoj borbi sa sindromom policističnih jajnika te neplodnošću.

image
Irina Shayk
Imp Features/Imp Features/Profimedia

A nešto dalje, točnije na španjolskom otoku Ibizi, trenutačno se odmara slavna ruska manekenka Irina Shayk (35). S njom je u društvu i talijanski modni dizajner Riccardo Tisci, no nema ni traga američkom reperu Kanyeu Westu, s kojim je lijepa brineta navodno već neko vrijeme u vezi.

image
Irina Shayk
Imp Features/Imp Features/Profimedia
image
Irina Shayk
Imp Features/Imp Features/Profimedia

Irina je na plaži pokazala besprijekorno tijelo u bikiniju.

- Prekrasna žena! Jednostavno božanstvena! - hvalili su je obožavatelji.

U Europi se ovoga ljeta odmara i holivudska diva Charlize Theron. S posvojenim kćerima Jackson i August uživa na grčkom otoku Mikonosu, gdje je proslavila i 46. rođendan. Glumica je na društvenim mrežama objavila fotografije sa zabave koju je za društvo organizirala na luksuznoj jahti.

image
Charlize Theron
Papadakis Press/mega/The Mega Agency/Profimedia

- S obzirom da u srednjoškolskim danima nisam bila na vlastitoj maturalnoj zabavi, ove godine prijatelji su to odlučili promijeniti za moj rođendan... Volim te ljude više nego što se riječima može opisati! Samo su oni mogli znati da je tulum na moru u stilu '80-ih moj rođendan iz snova. Kakva obitelj, kakva noć! - napisala je Theron na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:59