POSEBAN DAN

Jedna od najljepših manekenki na svijetu podijelila snimke svog raskošnog vjenčanja vrijednog 500 tisuća funti

Za poseban dan odjenula je tradicionalnu bijelu haljinu koju je krasila čipka na gornjem dijelu naglašavajući njezin dekolte

Jeremy Parisi i Kelly Brook

 Instagram/Kelly Brook

Britanska manekenka i glumica Kelly Brook (42) još se u srpnju udala za svog dugogodišnjeg dečka Jeremyja Parisija u njegovoj rodnoj Italiji, no sada je odlučila podijeliti neke intimnije snimke sa svog vjenčanja.

Za poseban dan Kelly je odjenula tradicionalnu bijelu vjenčanicu koju je krasila čipka na gornjem dijelu, naglašavajući njezin bujni dekolte, dok je Jeremy nosio elegantno tamno odijelo.

Ceremonija se u početku trebala održati na otvorenom, ali je neočekivana kiša promijenila planove u zadnji čas pa su tako mladenci, prijatelji i članovi obitelji proslavili unutar zidina Torre di Cicero.

- Kelly je pozvala sve svoje prijatelje, a zvijezde poput Kylie Minogue bile su na popisu gostiju, kaže izvor za The Sun.

- Ceremonija će biti zaista romantična, ali Kelly nakon toga želi prirediti svojoj obitelji i prijateljima pravu zabavu. Kelly zna da je Jeremy njezina srodna duša i da će ovo biti njezino jedino vjenčanje pa daje sve od sebe. Sve skupa će je koštati između 300.000 i 500.000 funti, ali za nju je to dobro potrošen novac, objašnjava.

Insajder je nastavio rekavši da je to ‘Kellyno vjenčanje iz snova‘ i da ‘sve što je ikada željela‘ sada ‘postaje stvarnost‘.

Manekenka je još prije vjenčanja izjavila da neće mršavjeti za veliki dan, priznavši da je zadovoljna svojim izgledom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:48