STRADAO U POŽARU

Jay Leno pušten iz bolnice nakon što je zadobio teške opekline: Liječnici otkrili u kakvom je stanju

Tijekom vatrene stihije koja je planula u garaži njegove kuće zadobio je opekline na licu, prsima i rukama te bio na dvije operacije

Jay Leno

 JEFF KOWALSKY/AFP

Bivši voditelj "Tonight Showa", Jay Leno (72), otpušten je iz bolnice nakon što je prije desetak dana zadobio opekotine u požaru. Kako prenosi CNN, u ponedjeljak su ga pustili iz Grossman Burn Centra u Los Angelesu na kućnu njegu. Članovi liječničkog tima koji se brinuo za Lena objavili su i fotografije na kojima poziraju s poznatim TV licem.

- Komičar Jay Leno danas je otpušten iz Grossman Burn Centra - objavila je bolnica u priopćenju za javnost.

- Jay će dobiti naknadnu njegu u Grossmanovoj ambulantnoj klinici zbog opeklina na licu, prsima i rukama koje je zadobio tijekom požara koji je planuo u garaži njegove kuće - dodali su.

Leno, inače strastveni kolekcionar automobila, radio je ispod vozila kad je buknula vatra. Podvrgnut je dvama kirurškim zahvatima za liječenje ozljeda, objavio je njegov liječnik dr. Peter Grossman.

- Zadovoljan sam Jayevim napretkom. Optimističan sam, potpuno će se oporaviti - rekao je Grossman u ponedjeljak.

- Jay želi svima reći koliko je zahvalan na njezi koju je dobio i jako cijeni sve dobre želje koje mu šaljete. Raduje se što će Dan zahvalnosti provesti s obitelji i prijateljima i svima želi prekrasan odmor - dodala je bolnica u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:10