POTPUNI ŠOK

Jamie Lee Curtis podijelila neprocjenjivu reakciju na svoju prvu nominaciju za Oscara: ‘Ovako izgleda iznenađenje‘

Holivudski glumica nominirana je za najbolju sporednu ulogu u filmu ‘Everything Everywhere All At Once‘

Jamie Lee Curtis

 Instagram/Jamie Lee Curtis

Američka glumica Jamie Lee Curtis prvi puta je nominirana za Oscara, a radost zbog nominacije podijelila je na svom Instagram profilu.

- Ovako izgleda iznenađenje, napisala je u opisu tri fotografije na kojima je vidljiva njezina šokiranost viješću, a zatim je snimljen i zagrljaj sa suprugom Christopherom Guestom.

Holivudska glumica nominirana je za najbolju sporednu ulogu u filmu “Everything Everywhere All At Once”, a njezinu reakciju neplanirano je snimila njezina prijateljica, redateljica nagrađena Oscarom Debbie Oppenheimer.

Glumica koja je u objavi napisala kako se ni u najluđem snu nije nadala ovome, objasnila je da se uvijek osjećala kao autsajder, ali je istovremeno bila zahvalna na svim prilikama koje je dobila. Svoju prvu nominaciju za Oscara nazvala je vrhuncem svoje karijere te pohvalila cijelu ekipu koja je surađivala na filmu, koji je ukupno dobio 11 nominacija za Oscara.

- Kako je ovo film o obitelji imigranata i njihovim životnim borbama, odmah razmišljam o svojim roditeljima, djeci imigranata iz Mađarske i Danske, čije su obitelji došle ovamo i žrtvovale se za svoju djecu kako bi ostvarile svoje snove. Mogu samo zamisliti kako bi se oni i njihovi roditelji osjećali da čuju da je njihova kći/unuka jutros nominirana za Oscara, napisala je 64-godišnja filmska zvijezda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 20:29