AKCIJSKA ZVIJEZDA

Jackie Chan preplašio obožavatelje svojim izgledom: ‘Svi su bili zabrinuti za moje zdravlje‘

Na kraju objave je zaključio da se nada kako ćemo ‘svi ostariti zdravi i sretni‘

Jackie Chan

 H.f.p.a./Hollywood Archive/Profimedia/H.f.p.a./hollywood Archive/profimedia

Jackie Chan je nedavnom objavom zabrinuo pratitelje svojim izgledom, no sada je razjasnio sve nedoumice oko svog zdravlja. Objasnio je da trenutno izgleda mnogo starije nego što jest zbog uloge u nadolazećem filmu.

- Ne tako davno, puno je prijatelja vidjelo neke moje nedavne fotografije na internetu i svi su bili zabrinuti za moje zdravlje - napisao je Chan, koji je u ponedjeljak napunio 70 godina.

- Želim iskoristiti ovu priliku i svima dati do znanja da ne brinu. To je samo izgled lika za moj posljednji film. Lik zahtijeva bijelu kosu, bijelu bradu i da izgledam staro - objasnio je popularni glumac.

Chanova objava na Instagramu također je uključivala njegove stavove o "okruglom" rođendanu, zajedno s nizom fotografija iz njegove slavne karijere.

- Čak i ranije su me mnogi prijatelji podsjećali da će mi uskoro biti 70. rođendan. Svaki put kad bih čuo taj broj, srce bi mi zastalo na sekundu – napisao je.

- Nakon što bih se oporavio od šoka i te brojke, stvar koja bi mi pala na pamet je izreka mog velikog brata, Sammo Hunga: ‘‘Moći ostariti je sreća." Posebno za nas kaskadere, mi ne znamo koliko smo sretni što možemo ostariti - dodao je.

Njegova poruka je završila zahvalom za "sve rođendanske želje" te je istaknuo kako se nada da ćemo svi ostariti zdravi i sretni.

Chan nije naveo detalje koja je uloga od njega zahtijevala takvu transformaciju, iako bi se uskoro trebao pojaviti u sljedećem nastavku Karate Kida, koji bi u kina trebao stići u prosincu. Uz Chana, svoju će ulogu reprizirati i Ralph Macchio, poznat po kultnom filmu iz 1984. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 22:54