LJUBAVNA DRAMA

J. Lo progovorila o najbolnijem trenutku: ‘Doslovno sam mislila da ću umrijeti, srce mi se slomilo‘

Ona i 50-godišnji Affleck svoju su romansu obnovili 17 godina nakon što su se prvi put razišli

Jennifer Lopez i Ben Affleck

 Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Put do uplovljavanja u bračnu luku za pjevačicu Jennifer Lopez i glumca Bena Afflecka nije bio lak. U novom intervjuu, pjevačica se osvrnula na to kako se osjećala nakon što su prekinuli svoje prve zaruke 2004. godine.

"Taj prekid i sve nakon njega mi je bilo tako bolno. Kada smo prije 20 godina otkazali to vjenčanje, srce mi je bilo slomljeno kao nikada u životu. Iskreno, osjećala sam se kao da ću umrijeti", iskreno je priznala 53-godišnja pjevačica, prenosi Page Six.

"Nakon toga sam se sljedećih 18 godina samo vrtila i jednostavno nisam mogla to učiniti kako treba. Ali sada, 20 godina kasnije, ipak imamo sretan kraj. Zapravo je to ‘nikad se ne bi dogodio u Hollywoodu‘-kraj", dodala je J.Lo.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

David Fisher/Shutterstock Editorial/Profimedia

Ona i 50-godišnji Affleck svoju su romansu obnovili 17 godina nakon što su se prvi put razišli. Pjevačica je također najavila da će objaviti novi album ‘This Is Me... Now‘, ažuriranu verziju njezina izdanja iz 2002. ‘This Is Me... Then‘.

Jennifer i Ben prvi su se put zaručili u studenom 2002., a prekinuli su dvije godine kasnije.

"Sada razmišljam o poruci albuma - ako, poput mene, imate razdoblja u kojima ste izgubili nadu i zamalo odustali, nemojte. Prava ljubav zaista postoji i neke stvari traju zauvijek, to je stvarnost. Želim tu poruku poslati u svijet, a pritom moram biti dosta ranjiva", zaključuje pjevačica.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Mimmo Carriero/Ipa/Sipa Press/Profimedia

U travnju 2021. objavljeno je da su se počeli družiti nakon njezina prekida s bivšim zaručnikom Alexom Rodriguezom. Zaručili su se godinu dana kasnije, a (konačno) vjenčali u srpnju 2022. u Las Vegasu. Zatim je uslijedila formalna ceremonija vjenčanja na Affleckovu imanju u Georgiji sljedećeg mjeseca, na kojoj su se pojavili brojni slavni prijatelji poput Matta Damona i Kevina Smitha. Jenniferina djeca Max i Emme, koje ima s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, kao i Affleckova djeca - Violet, Seraphina i Samuel, koje ima s Jennifer Garner, također su prisustvovali ceremoniji vjenčanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 05:25