ULRIKA JONSSON

‘Izlazim s mlađim frajerima kako bih zadovoljila svoj seksualni nagon. Osjećam se zločesto i u 56., javite se!‘

Priznala je da traži mlađe muškarce jer se unatoč godinama još uvijek osjeća ‘zločesto, luckasto i blesavo‘

Ulrika Jonsson

 Instagram/Ulrika Jonsson

Ulrika Jonsson, švedsko-britanska voditeljica koja je televizijsku karijeru započela kao prognostičarka u emisiji "Dobro jutro Britanija", otkrila je da je izlazila s mlađahnim muškarcima kako bi zadovoljila svoj seksualni nagon, za koji kaže da je ‘visok kao i uvijek‘.

Televizijska voditeljica progovorila je o svojim vezama u zadnjih godinu i pol, priznavši da traži mlađe muškarce jer se unatoč godinama još uvijek osjeća "zločesto, luckasto i blesavo".

55-godišnja Ulrika priznaje da i dalje vrlo rado odlazi u spavaću sobu, a traži muškarca koji će se znati nositi s njezinim libidom. Objasnila je da ‘nije stara‘ te da je otvorena za sve muškarce koji se žele ‘prijaviti‘ za odnos s njom jer joj treba netko tko je mladog duha.

"Izlazila sam s muškarcima posljednjih godinu i pol dana, s vremena na vrijeme. Što se tiče mlađih muškaraca, ne radi se toliko o tome da više volim seks s njima, već sam jednostavno izlazila s mlađima. Ja sam zagovornica jednakih mogućnosti kad su spojevi u pitanju, godine mi nisu važne, stoga se slobodno javite! Sada imam 55 godina, ali osjećam se mladom i punom energije! Još uvijek se osjećam zločesto, luckasto i blesavo kao i prije. U menopauzi sam, ali to uopće nije utjecalo na moj seksualni život. Još uvijek volim seks. Voljela bih imati nekoga u svome životu, ali možda ne na konvencionalan način", priznala je raspoložena Ulrika.

Majka četvero djece nedavno je na društvenim mrežama objavila niz fotografija na kojima priprema mesne okruglice, a pritom je komentirala kakvu ‘veličinu‘ preferira.

"Volim svoje velike okruglice. Kakve vi volite?", dvosmisleno je napisala u opisu objave. Ulrika i inače voli provocirati svoje obožavatelje pa je tako nedavno podijelila seksi selfie iz kreveta, a na sebi je imala samo donje rublje i ogrlicu. "Hej, prošlo je dosta vremena...", napisala je tada u opisu fotografije.

Njoj je golotinja posve prirodna jer je odrasla u obitelji koja ju je često prakticirala.

"Odrasla sam uz roditelje koji su bili potpuno goli u svakoj prilici, osobito tijekom ljetnih vrućina, jer, u osnovi, takvi bismo mi ljudi i trebali biti. Naša tijela ne bi trebala biti sputana odjećom ili biti zarobljena ispod odjeće za plažu. To možda ima veze i s činjenicom da su Šveđani prisiljeni provesti devet mjeseci u godini na hladnoći, ispod višeslojne odjeće", zaključila je poznata ljepotica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 17:08