ZAVIDNA FIGURA

Izazovna Heidi Klum zna kako započeti dan, a 17 godina mlađi suprug nije odolio da joj malo ne ‘stisne guzu‘

Odlučila je podijeliti kako se zabavlja na svom ljetovanju u Europi sa svojim suprugom

Heidi Klum i jutarnja kava

 Screenshot/instagram/

Heidi Klum ne prestaje oduševljavati fotografijama sa svog Instagram profila, a prošlog je vikenda odlučila podijeliti kako se zabavlja na ljetovanju u Europi te je pritom pokazala svoju utegnutu figuru u minijaturnom bikiniju.

Uz jutarnju kavu, manekenka je zaželjela pratiteljima "dobro jutro" na talijanskom i tako odala gdje provodi svoje slobodno vrijeme sa suprugom Tomom Kaulitzom. Doduše, već je ranije podijelila nekoliko fotografija sa zajedničkog odmora, a u prošloj je objavi pažnju privukao i skupocjeni Versace kupaći kostim, piše Page Six.

image

Tom Kaulitz i Heidi Klum

Frezza La Fata - Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Frezza La Fata - Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Poznati 50-godišnji model i njen 17 godina mlađi suprug nisu uspjeli držati ruke podalje jedno od drugog, a fotografi su zabilježili kako je nestašni Tom "stiskao" Kluminu zadnjicu tijekom šetnje uz Sredozemno more. Također, fotografirani su kako se strastveno ljube dok su se kupali u oceanu na Sardiniji početkom srpnja.

Inače, nedavno su proslavili i godišnjicu braka, a upravo Italija ima posebno značenje za par koji je svoju drugu ceremoniju vjenčanja održao na jahti u Capriju. Podsjetimo, ranije tijekom ovog ljetnog odmora, Kaulitz i Klum pokrenuli su glasine oko njene trudnoće, jer su ih fotografi ulovili kako nježno polažu ruke na trbuh modela što je odmah uzrokovalo brojna šuškanja.

image

Heidi Klum i Tom Kaulitz

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 02:52