OPASNA NAJAVA

Imate li hrabrosti pogledati? ‘Ovaj film zaje*** će ljude, uzrokovat će prekide veza i brakova‘

Watkins je glumica mnogih romantičnih komedija, a njezin najnoviji film mogao bi gledatelje dovesti do suza, ali ne od smijeha

Michaela Watkins i Julia Louis-Dreyfus

 Rw/mpi/Capital Pictures/Profimedia/Rw/mpi/capital Pictures/profimedia

Američka glumica Michaela Watkins (51) zvijezda je romantičnih komedija uključujući hit-film „The Backup Plan”. Tvrdi da će njezin najnoviji film „You Hurt My Feelings” uzrokovati prekide veza.

„Iskreno, ovaj film će zaj*bati ljude. Bit će zaslužan za puno prekida i rastava braka”, rekla je glumica za Page Six.

Ova Njujorčanka, koja je u braku s glumcem Fredom Kramerom već desetljeće, tvrdi da će film iznijeti na vidjelo iskrene emocije među partnerima.

image

Arian Moayed, Michaela Watkins, Julia Louis-Dreyfus, Tobias Menzies na specijalnoj projekciji filma "You Hurt My Feelings" u New Yorku

Leonardo Munoz/Afp/Profimedia/Leonardo Munoz/afp/profimedia

Glavna glumica filma je Julia Louis-Dreyfus u ulozi spisateljice koja slučajno čuje kako njezin suprug (glumac Tobias Menzies) iskreno kritizira njezinu posljednju knjigu.

„Ja volim živjeti u iluziji da moj suprug misli da sam fantastična i da cijeni sve što radim”, rekla je Watkins o slici svog privatnog života izvan filma.

image

Michaela Watkins

Leonardo Munoz/Afp/Profimedia/Leonardo Munoz/afp/profimedia

Spisateljica filma i izvršna producentica je Nicole Holofcener. U filmu glume i Arian Moayed, Amber Tamblyn, David Cross, Owen Teague te Jeannie Berlin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:23