SENZACIONALNA KELLY

Ima 44, a izgleda nikad bolje: Žena s ‘najsavršenim tijelom‘ proslavila rođendan, veselo istaknula i balone

Moj seksualni život s partnerom Jemeyjem Parisijem je bolji nego ikada, rekla je radijska voditeljica koju slave zbog njenih oblina

Kelly Brook

 Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Radijska voditeljica Kelly Brook izgledala je dobro raspoložena u četvrtak kada je napustila Global studio s pregršt rođendanskih balona. Bivša manekenka (44) proslavila je svoj rođendan sa stilom noseći raskošnu baršunastu haljinu. Pokazala je svoje obline u srebrnom kompletu i blistala je dok je odlazila s posla nakon gostovanja na radiju Heart FM.

image

Kelly Brook

Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Brook je studio napustila u grafičkoj bijeloj majici s natpisom „moj tata je imao Škodu“, držeći nekoliko balona sa svojim inicijalima. U taksiju na putu do kuće pozirala je s balonima.

Proslava njenog rođendana dolazi nakon što je izjavila da joj je seksualni život s partnerom Jeremyjem Parisijem „bolji nego ikada“ sada kada su u braku.

Kelly se prošle godine udala za Jeremyja na romantičnoj ceremoniji u njegovoj rodnoj Italiji, ali je rekla da se seksualna kemija između njih nije ohladila od velikog dana. Par je zajedno osam godina, djece nemaju. Jednom prilikom je Kelly otkrila da je prihvatila da neće biti majka jer je doživjela dva spontana pobačaja dok je bila s bivšim partnerom Thomom Evansom 2011. godine.

image

Kelly Brook

Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Jednom prilikom progovorila je o imanju djece sa sadašnjim partnerom Jeremyjem.

„Nisam baš razmišljala o tome, da budem iskrena. Mislim da smo bili toliko zaokupljeni vjenčanjem, poslom i životom, putovanjima, jednostavno smo sretni i zahvalni za ono što imamo.“

„Pitate me želim li djecu? Imam jedno. On je dlakav i ima tri godine i on je moj mali anđeo. Ipak, on je pomalo ubojica strasti, naš pas. Nekad smo vikende provodili u brvnarama, ali sada ga uvijek vodimo sa sobom, pa nije baš tako romantično“, otkrila je.

image

Kelly Brook

Gotcha Images/Gotcha Images/Profimedia/Gotcha Images/gotcha Images/profimedia

Podsjećamo, Brook, prema znanstvenicima sa Sveučilišta u Teksasu, ima najsavršenije tijelo na svijetu - barem su tako tvrdili prije više godina. Tada su rekli da je idealno žensko tijelo punijeg oblika s poprsjem od 93 cm, strukom od 61 centimetar i bokovima od 87 centimetara, a BMI joj je 18,85.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:34