VRUĆE NA TRIBINAMA

I Senegalci imaju svoje WAGS-ice: ‘Rumunjka je prava bomba, a jednoj ni tabloidi nisu uspjeli doznati ime!‘

Engleska je na terenu sigurno favorit protiv Senegala, ali na tribinama bi okršaj WAG-sica sigurno otišao u produžetke...

Pauline Gueye

 /Instagram

Englezi su možda veliki favoriti u utakmici osmine finala sa Senegalom večeras, ali kad bi se gledale supruge nogometaša utakmica između engleskih i senegalskih WAG-sica išla bi u produžetke, a možda i rješavala ispucavanjem jedanaesteraca.

Na tribinama stadiona Al Bayt vodit će se tako ljuta bitka u ljepoti, iako neće sve bolje polovice Senegalaca tamo biti uživo. Među njima jedna od atraktivnijih je plavokosa ljepotica Maxine Scacchi koja je udana za trećeg vratara Alfreda Gomisa koji inače nastupa za Stade Rennes, a sa Senegalom je u Katar otputovao unatoč ozljedi.

Scacchi je modna stilistica i grafička dizajnerica koja živi i radi u Londonu, ali veza na daljinu očito funkcionira jer par očekuje svoje prvo dijete.

Pauline Gueye je pak supruga Idrissa Gane Gueyea koja ga je zasjenila na predstavljanju u Evertonu ovog ljeta. Par se upoznao na Facebooku prije 11 godina, a ova Francuskinja bila je uspješna računovotkinja i prije susreta sa senegalskom zvijezdom.

Kad ne radi, prenose britanski tabloidi, brine za njihovo dvoje djece Isaaca i Ismaila koje je sa sobom dovela u Dohu gdje odsjedaju u hotelu Four Seasons.

Treća na popisu je Charline Oudenot supruga Kalidoua Koulibalyja koje gotovo i nema na društvenim mrežama (na Instagramu ima tek 400 pratitelja).

Par se upoznao 2011. dok je zvijezda Chelseaja igrala još u Metzu u Francuskoj, a oženili su se 2014. kad je prešao u Napoli. Imaju šestogodišnjeg sina Senija i šestogodišnju kćer Nessu.

Ioana Ndiaye ima pak 21 godinu i dolazi iz Rumunjske, a udana je za Ilimana Ndiayea, koji igra za Sheffield. Aktivna je na društvenim mrežama gdje dokumentira svaki svoj korak u Kataru u kojem boravi s kćerkom Nayom.

Zanimljivo, fanovima je priznala da se nada da se neće vratiti u Englesku te da joj je Sheffield dosadan.

- Možda zato što sam prije živjela u Londonu, rekla je. Vjeruje naravno da će Senegal proći Englesku, prenose britanski tabloidi.

Među ljepoticama koje će navijati za Senegal večeras ističe se i gđa Cisse, supruga braniča Pape Abou Cissea koja je toliko nepoznata da britanski mediji još nisu saznali njeno ime. Udali su se ove godine, a Pape je nakon prve utakmice u Kataru završio na klupi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:43