ČEKA SE ODOBRENJE

I 10 dana nakon smrti, nema informacija o pogrebu Slađane Milošević: Obitelj se ne oglašava, nitko ništa ne zna?

Kolale su glasine da bi Slađana mogla biti sahranjena pored svog oca na groblju Lešće

Slađana Milošević, 1979.

 Screenshot/YouTube

Ikona novog vala osamdesetih u Jugoslaviji, Slađana Milošević, preminula je 26. ožujka, prije točno deset dana. Njeni posmrtni ostaci i dalje nisu pokopani, a posljednja informacija u vezi pogreba pokojne umjetnice je da se čeka odobrenje za dozvolu Aleksandra Šapića, vršitelja dužnosti gradonačelnika Beograda, da ona počiva u "Aleji zaslužnih građana" na Novom groblju u Beogradu.

S obzirom na to da je prošlo 10 dana otkako nas je Slađana napustila, Kurir je kontaktirao Šapićevu službu za odnose s javnošću kako bi saznali što se događa s tom odlukom.

- Ja nemam nikakvu informaciju o tome, ali ću vam se javiti čim ću saznati nešto - rekla je Svetlana Grubor, Šapićeva suradnica.

image

Slađana Milošević u spotu ‘Fantastično putovanje‘

Screenshot/YouTube

Naime, kolale su glasine da bi Slađana mogla biti sahranjena pored svog oca na groblju Lešće i da će se oproštaj od nje održati u tajnosti. Doduše, nije se dogodilo ni to, tvrde iz JKP "Pogrebne usluge".

- Da, tijelo je i dalje kod nas u kapeli - rekla je tajnica koja se javila na telefon.

Jelena Tinska, dugogodišnja prijateljica pokojne glazbenice, za Kurir je rekla da je ona ta koja je predala zahtjev bivšem Šapiću za pogreb u spomenutoj Aleji.

- Još uvijek se ništa ne zna. Njena želja je bila da bude pokopana na Lešću, pored oca, međutim, njen brat želi da bude pokopana u "Aleji zaslužnih građana", ali čeka se odobrenje. Nemamo nikakve informacije za dalje, ni ja sama ne znam šta se događa - rekla je bivša balerina i glumica.

Inače, kapela naplaćuje uslugu održavanja posmrtnih ostataka, a prema važećem cjenovniku, jedan dan košta 6240 dinara, odnosno, 53,27 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 07:52