PODRŠKE NE NEDOSTAJE

Holivudski pastuh, koji i sam ima sedmero djece, a osmo je na putu, pružio podršku Musku: ‘S tobom sam, brate‘

Komičar je komentirao situaciju u kojoj se nalazi Elon Musk i iskazao mu podršku putem Twittera

Elon Musk i Nick Cannon

 Profimedia

Nick Cannon, komičar koji je ujedno poznat i kao otac sedmero djece koje ima s petero žena, a uskoro će dobiti i osmo, progovorio je o desetero djece Elona Muska, piše Page Six.

Komičar je svoju podršku Musku iskazao putem Twittera, nakon što je osnivač Tesle naizgled potvrdio medijske natpise da je u studenom 2021. tajno dobio blizance.

image

Nick Cannon

Alberto E. Rodriguez/Afp

- Dajem sve od sebe da pomognem populacijskoj krizi. Pad stope nataliteta najveća je opasnost s kojom se civilizacija susreće - tvitao je 51-godišnji Musk.

Cannon se zatim oglasio tvitajući Musku: "S tobom sam u ovome, moj brate."

Bivši voditelj emisije "Wild ’n Out" našalio se samo dan nakon što se pojavilo izvješće da je Musk u tajnosti postao otac blizanaca koje je dobio krajem prošle godine sa Shivon Zilis, jednom od milijarderovih rukovoditeljica.

Prema sudskim dokumentima do kojih je došao Business Insider, blizanci su rođeni samo nekoliko tjedana prije nego što su Musk i njegova sada već bivša djevojka, glazbenica Grimes, dobili svoje drugo dijete, djevojčicu po imenu Exa Dark Sideræl, putem surogat majke u prosincu 2021. Grimes i Musk također imaju i starijeg sina po imenu X Æ A-Xii.

image

Elon Musk

Angela Weiss/Afp

Uz blizance i dvoje djece s pjevačicom, Musk ima i petero djece iz braka s bivšom suprugom Justine Wilson, točnije - Griffina, Vivian Jenni, Kaija, Saxona i Damiana.

Cannon je dobio blizance Ziona Mixolydiana i Zillion Heir s Abby De La Rosom, a samo mjesec dana kasnije dobio je i sina Zena s Alyssom Scott, no, nažalost, maleni je preminuo od posljedica tumora na mozgu.

Također, komičar ima i 11-godišnje blizance Monroe i Moroccana s bivšom suprugom Mariah Carey, kao i 5-godišnjeg sina Goldena Sagona i jednogodišnju Powerful Queen s Britanny Bell. U siječnju je otkrio da očekuje svoje osmo dijete s modelom Bre Tiesi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:36