‘ZABORAVILA‘ HLAČE

Gore zakopčana do grla, a dolje samo gaćice: Slavna manekenka bila je vrući prizor u Miamiju

Kad su je pitali kako se nosi s razvodom od Toma Bradyja, rasplakala se

Gisele Bundchen

 Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia/Backgrid/mega/the Mega Agency/profimedia

Nakon što je briznula u plač tijekom iskrenog intervjua s Robin Roberts, slavna brazilska manekenka Gisele Bundchen odlučila je razvod ostaviti iza sebe i vratiti se uobičajenom poslu. Tako je pozirala za kampanju Hugo Bossa na plaži u Miamiju, a pritom je ova 43-godišnjakinja izgledala senzacionalno.

Unatoč tome što joj je gornji dio tijela bio prekriven džemperom i kaputom, donji dio bio je golišav jer nije nosila hlače. Samo u gaćicama, čarapama i cipelama šetala je po pješčanoj plaži.

Slavna ljepotica tako je ranije priznala da je ponovno otvorena za pronalaženje nove ljubavi nakon razlaza s Tomom Bradyjem, ali je šutjela o novoj romansi s trenerom jiu-jitsua Joaquimom Valenteom o kojoj se posljednjih dana sve više pričalo, a viđeni su i kako se strastveno ljube prošlog mjeseca.

Iako je odbila komentirati te glasine, navodeći da "želi zadržati svoj privatni život privatnim", nije mogla suzbiti osmijeh kad su je pitali hoće li opet moći nekome otvoriti svoje srce. Tada je priznala da ne odustaje od ljubavi.

"Trenutno su moj prioritet moja djeca i stvaranje ovog prekrasnog utočišta za moju obitelj. Ali da, zašto ne. Život je pun iznenađenja. Nemam kristalnu kuglu koja će mi reći što će se dogoditi sutra, ali da", odgovorila je manekenka.

Podsjetimo, Gisele je počela hodati sa zvijezdom NFL-a Tomom Bradyjem (46) 2007. godine te su bili zajedno više od desetljeća, prije nego što su potvrdili u listopadu 2022. da se razvode. Imaju dvoje djece, Benjamina (14) i Vivian (11), a on ima i starijeg sina Jacka (16) iz prethodne veze s Bridget Moynahan.

Ipak, kad su je pitali kako se nosi s razvodom, rasplakala se i rekla u suzama: "Ljudi, oprostite. Mogu li dobiti trenutak?" Svoj je razvod usporedila sa "smrću svog sna".

"Srceparajuće je prolaziti kroz ovo", priznala je Gisele nakon što joj je trebalo nekoliko sekundi da se pribere. "To je definitivno tranzicija koja se morala dogoditi. Ne želiš to, ali ponekad se u životu neke stvari jednostavno dogode."

Dodala je i da ništa ne bi mijenjala u svome životu jer je "doživjela nevjerojatna iskustva i puno toga naučila."

"Imam svoju djecu koja su mi najveći blagoslov u životu. A sada moram stvoriti novo poglavlje u svom životu i naučiti nove stvari. Moram hodati svojim putem na drugačiji način i zahvalna sam na svemu tome, na svakoj lekciji. Sve što sam doživjela, natjeralo me da shvatim što želim, a što ne želim."

Glasine da Gisele i Joaquim hodaju prvi su put počele kružiti kada su njih dvoje viđeni kako zajedno ljetuju s njezinom djecom u Kostariki u studenom 2022. - samo dva tjedna nakon što je ona potvrdila razvod od Toma. Gisele je prethodno zanijekala da su bili u vezi, inzistirajući da su samo ‘veliki prijatelji‘.

image

Joaquim Valente

Mega/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mega/backgrid/backgrid Usa/profimedia

O Joaquimu i njegovoj braći Pedru i Guiju, koji zajedno s njim vode Valente Brothers Jiu-Jitsu studio, rekla je: "Tako sam zahvalna što ih sve poznajem. Jer ne samo da su pomogli meni i mojoj djeci, već su postali veliki prijatelji, a Joaquim posebno. On je naš učitelj i, što je najvažnije, osoba kojoj se divim i kojoj vjerujem. Tako je dobro imati takvu energiju, da moja djeca dožive takvu vrstu energije oko sebe."

Nakon razvoda, Bradyja se povezivalo s ruskom manekenkom Irinom Shayk, a izvor je za Daily Mail otkrio da Gisele u potpunosti podržava tu novu romansu.

"Gisele ne smeta ako Irina, ili bilo tko drugi, izlazi s Tomom, sve dok se ta osoba prema njihovoj djeci odnosi s ljubavlju", otkrio je izvor i dodao: "Tom i Gisele su se razveli, a ona je nastavila dalje sa svojim životom. Sve dok Tom ima aktivnu ulogu u životima njihove djece, kao što to čini i nastavlja biti divan otac kakav jest, Gisele je sretna zbog njega i nije joj važno u koga će se on zaljubiti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:18