BIANCA WALLACE

Glumica progovorila o svojoj teškoj bolesti: ‘Živjela sam u strahu. Srećom, novi dečko mi je podrška‘

Bianca je tijekom govora pohvalila svog dečka Ioana kojeg je nazvala svojom podrškom

Bianca Wallace

 Planet Photos/Planet/Profimedia

Glumica Bianca Wallace, nova djevojka glumca Ioana Gruffudda, iskreno je progovorila o svojoj stalnoj borbi s multiplom sklerozom (MS), upalnoj bolesti središnjeg živčanog sustava.

Bianca je podijelila novosti o svojoj dijagnozi dok je bila na humanitarnoj večeri za MS Society u Londonu i priznala da je jednom "živjela u strahu" kako će ljudima reći o tome. "Kao i mnogi drugi, živjela sam u strahu od toga što će se dogoditi ako ljudi saznaju. Nikada nisam mogla predvidjeti ovakav ogroman odaziv koji je došao s mojom objavom", rekla je Wallace na SMS Battles kvizu za MS Society.

"Čuti koliko sam već pomogla drugim ljudima na njihovu putu je razlog zašto ću učiniti sve što mogu da podržim ovaj cilj", dodala je. "Nikada zapravo ne znaš koliko možeš pomoći u promjeni nečijeg života dok to ne učiniš."

Wallace, kojoj je dijagnosticirana MS prije tri godine, rekla je da "nije bila sigurna" kada će smoći hrabrosti da otkrije svoju dijagnozu.

"U listopadu 2018. dijagnosticirana mi je MS vrlo agresivnog oblika, koja se pojavila brzo i s teškim simptomima", objasnila je glumica koja je bolest otkrila nakon što nije mogla uzeti olovku sa stola na tadašnjem radnom mjestu. "U roku od nekoliko tjedana više nisam mogla hodati, cijela moja desna strana bila je potpuno paralizirana", otkrila je glumica koju je teško stanje potaknulo da u potpunosti promijeni pogled na život.

Glumica je rekla da su vijesti o njezinoj dijagnozi MS-a izašle "srceparajuće u javnost" prije nego što je bila spremna razgovarati o tome, no kaže da sada s ponosom dijeli novosti o svom zdravlju kako bi pomogla drugim ljudima.

Bianca je tijekom govora pohvalila svog dečka Ioana kojeg je nazvala svojom podrškom.

"Osjećam se jako sretno s nekim tko mi pruža veliku podršku. Super je, ovo nikad nisam imala. Imati nekoga tko razumije je nevjerojatno", rekla je. Ioan je dodao: "Mislim da je važno biti stalno svjestan, velikodušan, ljubazan, strpljiv i pun razumijevanja."

image

Ioan Gruffudd s novom djevojkom Biancom Wallace

Splash/Profimedia

"Tijekom razdoblja visokog stresa i jakih negativnih emocija gubim sposobnost hodanja", opisala je svoju borbu Bianca. Zanimljivo je i da je glumica zbog veze s Ioanom donedavno bila glavna tema u medijima, jer se on rastao s bivšom suprugom Alice Evans koja ga je optužila za nevjeru, i to s Biancom.

Par je bio u braku 14 godina prije nego što je Ioan u ožujku prošle godine podnio zahtjev za razvod, a kasnije je zatražio zabranu prilaska u veljači 2022. Alice je u međuvremenu zatražila pravno i fizičko skrbništvo nad njihovom djecom, Ellom (12) i Elsie (8).

image

Ioan Gruffudd i Alice Evans

Yui Mok/Pa Images/Profimedia

Inače, ovo je prvi put da su Ioan i Bianca zajedno prisustvovali nekom događaju, nakon što su redovito bili na udaru kritika i medija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:25