POBJEDA

Glumica iz ‘Teorije velikog praska‘ više nema rak, operacija je bila uspješna: ‘Osjećam se jako dobro‘

U nalazima krvi HCRP se pokazao visokim, otišla je doktoru i otkrila o čemu je riječ

Kate Micucci

 Xavier Collin/image Press Agency/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kate Micucci - rak pluća 1:0. Glumica iz "Teorije velikog praska" pobijedila je rak pluća i sretne vijesti podijelila na svom TikTok profilu. Odmah na početku videa se glumica i komičarka zahvalila svima na lijepim željama ozdravljenja što joj je, kazala je, trebalo baš prošloga tjedna prije operacije.

"Imam dobre vijesti, a to je da sam pobijedila rak i prošlotjedna operacija je super prošla. Ne moram više ići ni na kakve terapije tako da veliko hvala svim mojim doktorima i sestrama te svima onima koji su se brinuli za mene. Zahvalna sam što su se stvari odvile na način na koji jesu", rekla je Micucci u svom TikTok videu.

@katiemicucci Thank you to everyone who sent good wishes this week. It meant so much to me! ❤️ #cancerfree #solucky #update #goodnews #goodnewsontiktok #lungcancer ♬ original sound - Katemicucci

Glumici je rano dijagnosticiran rak. U nalazima krvi HCRP se pokazao visokim, zbog toga je otišla doktoru i nakon skeniranja srca i pluća otkrila je o čemu je riječ. "Čudno je da sam oboljela, jer nikad u životu nisam zapalila cigaretu, pa me itekako iznenadilo", rekla je Micucci u videu na TikToku kada je objavila svojim obožavateljima da ima rak.

"Osjećam se jako dobro danas, uzbuđena sam i iznimno zahvalna, stoga hvala vam na svakoj molitvi i lijepoj želji. Uzbuđena sam što ću moći provesti Božić s mojim malim dječakom", kazala je na kraju videa gdje sin dolazi do nje i ljubi je. Trogodišnjeg je sina dobila u braku sa sa suprugom glazbenikom, 38-godišnjim Jakeom Sinclairom.

image

Kunal Nayyar i Kate Micucci u ‘Teoriji velikog praska‘

Monty Brinton/Everett/Profimedia/Monty Brinton/everett/profimedia

Obožavatelje je ova vijest jako obradovala pa su se komentari, o tome koliko Micucci zaslužuju sreću, samo nizali. "Predivna si i zaslužuješ to. Sretna sam što si pobijedila rak", "To su fantastične vijesti. Svijet činiš puno boljim dok si dio njega", "Drago mi je da si bolje, uvijek mi izmamiš osmijeh na lice", "Molitve rade! Čuvaj se", neki su od komentara na TikToku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:10