TO NISU OČEKIVALI

Glavni konkurent Lasagni šokirao najnovijim potezom, iskopirao glazbenu divu: ‘Nemaš ni tisućinku njene karijere i talenta!‘

I dok je nekima ovo bio ‘ikoničan‘ potez, drugi su komentirali da je ovo oblik nepoštovanja

Nemo

 Sander Koning/Afp

Nemu, predstavnika Švicarske na ovogodišnjoj Euroviziji, Hrvati su zapamtili po tome što je skinuo Baby Lasagnu s trona popularne eurovizijske kladionice nakon što je 32 dana "Rim Tim Tagi Dim" bio prvi. Pjesma s kojom se Nemo predstavlja, "The Code", govori o putovanju, spoznaji i osjećaju slobode kada je shvatio da je nebinarna osoba.

image

Nemo

Fredrik Sandberg/Afp

Sada je Nemo privukao pozornost svojim modnim odabirom koji se brzo proširio društvenim mrežama. Naime, Švicarac nosi istu odjeću kao glazbena diva Celine Dion kada je pobijedila 1988. na popularnom glazbenom natjecanju. Poznata je pjevačica s pjesmom "Ne Partez Pas Sans Moi" pobijedila i tada Švicarskoj osigurala drugu pobjedu na Euroviziji.

Modna se kombinacija sastojala od bijelog sakoa i suknje uz koju je iskombinirala zlatnu ogrlicu. U identičnom kompletu godinama nakon pojavio se i Nemo te ponovno postigao popularnost na društvenim mrežama. I dok je nekima ovo bio "ikoničan" potez, drugi su komentirali da je ovo nepoštovanje prema glazbenoj divi.

"Molim te, poštuj Celine Dion. Nemo nema ni tisućinku Celinine karijere i talenta i nikada neće", napisala je jedna korisnica na popularnoj platformi X.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 13:05