BEZVREMENI MICK

Frontmen Rolling Stonesa slavi 80. rođendan spektakularnom zabavom u velikom stilu

Ulazak u deveto desetljeće života Mick Jagger će obilježiti tulumom u zapadnom Londonu u jednom od najstarijih botaničkih vrtova

dpatop - 27 July 2022, North Rhine-Westphalia, Gelsenkirchen: Musicians Ron Wood (l-r), Mick Jagger and Keith Richards are on stage during a Rolling Stones concert at the Veltins Arena. Photo: Henning Kaiser/dpa (Photo by HENNING KAISER/DPA/dpa Picture-Alliance via AFP)

 Henning Kaiser/Dpa Picture-alliance Via Afp

Iako će danas zakoračiti u deveto desetljeće života, za Micka Jaggera godine su definitivno samo broj. Dapače, svoj okrugli 80. rođendan planira proslaviti u velikom stilu, na spektakularnoj zabavi u zapadnom Londonu u jednom od najstarijih botaničkih vrtova na koju, prenose strani mediji, pristiže oko 300-tinjak uzvanika.

"Navršiti 80 godina velika je prekretnica za svakoga i Mick želi prirediti zabavu koju nitko neće zaboraviti", otkrio je neimenovani izvor.

Slavni rocker prošlu je godinu proveo na savljeničkoj turneji svojih Rolling Stonesa, kojom su obilježili 60 godina impresivne karijere, a čini se da i dalje ne namjerava usporiti ritam.

"Ne mislim da je uživanje u životu isključiva povlastica mladih... Ne mislite li da je ponekad mudro ne odrasti?", rekao je uoči rođendana frontmen Stonesa.

Inače, Jagger se nedavno i zaručio za 43 godine mlađu bivšu balerinu Melanie Hamrick, no mnogi smatraju da vjenčanja ipak neće biti. Par se upoznao na koncertu Rolling Stonesa 2014. u Tokiju, a nakon toga su se zaljubili, iako su pjevačevi prijatelji otkrili da su u otvorenoj vezi, pa čak i da Melanie bira Jaggeru ljubavnice. Prije šest godina dobili su i sina Deverouxa, koji je Micku Jaggeru osmo dijete. Ostalih sedmero djece ima s pet različitih žena, a uz to ima i pet unuka i jednu praunuku.

Iako se priča o otvorenoj vezi, te kako Jagger nije odustao od nevjere, koja je obilježila sve njegove prijašnje odnose, izvori bliski glazbeniku tvrde kako se ipak smirio uz Melanie, te da vodi puno mirniji život. Uz to, pazi na prehranu, redovito vježba i bavi se raznim sportovima.

"Mick se u potpunosti promijenio. Ranije je često mijenjao djevojke. Međutim, Melanie i Deveroux idu s njim na turneje, tako da je obitelj uvijek na okupu. To ga čini sretnim", rekao je neimenovani Jaggerov poznanik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:21