OBITELJ SE NADA ČUDU

FOTO: ZVIJEZDI BROADWAYA AMPUTIRALI NOGU Obolio od upale pluća i koronavirusa, na životu ga održavaju aparati: 'Nick, probudi se...'

 
Nick Cordero sa suprugom Amandom Kloots
 Steven Bergman/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nick Cordero, zvijezda Broadwaya, još 31. ožujka zaprimljen je u bolnicu zbog upale pluća, a tijekom njegova liječenja ispostavilo se da je 41-godišnji kanadski glumac pozitivan i na virus COVID-19.

Nažalost, lijekovi za razrjeđivanje krvi koje je Nick dobivao kako bi se pomoću njih "razbili" krvni ugrušci u njegovoj nozi uzrokovali su unutarnje krvarenje crijeva, a kad su ga skinuli s lijekova, stvorili su se opasni ugrušci u desnoj nozi koja je morala biti amputirana - ovu tužnu vijest s javnosti je podijelila Corderova supruga, glumica i plesačica Amanda Kloots.

View this post on Instagram

#californiaboys

A post shared by Nick Cordero (@nickcordero1) on

- Nick je preživio operaciju, ali tijelo mu je prilično slabo - objavila je poslije zahvata glumčeva partnerica koja s njim ima desetomjesečnog sinčića, prenosi The Mirror.

Dok je ležao na odjelu intenzivne njege u medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Angelesu, Corderu je drastično pao krvni tlak pa su ga morali staviti na aparate za održavanje života. Nick je od tad bez svijesti.

Njegovi prijatelji daju mu potporu i na društvenim mrežama gdje uz želje za što bržim ozdravljenjem koriste i hashtag "Wake Up Nick" (probudi se Nick).

Glumčeva supruga nada se čudu, ali ne krije koliko je frustrirana što u ovim teškim trenucima ne može biti uz muškarca kojeg voli.

- Samo ga želim vidjeti, držati ga za ruku, dodirnuti njegovo lice... Vjerujem da bi mu to pomoglo da se probudi - napisala je na društvenoj mreži shrvana Amanda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 11:43