BRIT AWARDS

Elton John i mladi glazbenik očarali publiku hitom Pet Shop Boysa: ‘Ovo je najbolja verzija ikad‘

Glazbena legenda i zvijezda benda Years & Years napravili su po nekima najbolji show ikad na dodjeli britanskih glazbenih nagrada
 John Marshall/AFP

Slavni Elton John (74) i mladi britanski glazbenik i zagovornik LGBTQ-a Olly Alexander (30) ostavili su publiku Brit Awardsa zapanjenu nakon odlične izvedbe pjesme 'It's a sin' Pet Shop Boy'sa.

Glazbena legenda i zvijezda benda Years & Years napravili su po nekima najbolji show ikad na dodjeli britanskih glazbenih nagrada, a društvene mreže užarile su se od komentara.

'Elton John i Olly Alexander. Moram ovo ponovno pogledati, brilijantno je', 'Ovo je jedna od, ako ne i najbolja izvedba ikad na Britsima', 'Elton John, Years and Years, Pet Shop Boys..... majko mila!!! Bilo je božanstveno!'

Inače, ovaj singl je podrška zakladi AIDS Eltona Johna, koju je osnovao 1992. i jedna je od vodećih neovisnih organizacija vezanih uz AIDS na svijetu.

Pjesma Pet Shop Boy'sa dijeli naziv sa britanskom televizijskom mini-serijom u kojoj je glavnu ulogu imao upravo Olly.

image
John Marshall/AFP
image
John Marshall/AFP
image
John Marshall/AFP

Elton je pak bio veliki fan serije što je istaknuo na društvenim mrežama ranije ove godine dok se serija prikazivala.

'It’s A Sin je nevjerojatno potresan prikaz dolaska AIDS-a u Veliku Britaniju 80-ih. Dok sam gledao seriju puno tužnih i razarajućih uspomena je isplivalo. Mnogi ljudi su bili bešćutni i okrutni. Hvala Bogu, štošta se promijenilo od tada', napisao je Elton.

Serija scenarista Russella T Daviesa prati priču o AIDS-u 80-ih i dijeli sreću i slom grupe prijatelja tijekom tog desetljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:27