‘POVREMENO GLADUJEM‘

Elon Musk se u samo par tjedana ‘rastopio‘, za sve je kriva jedna neugodna fotografija

Za sve je kriva ‘nesretna‘ fotografija s luksuzne jahte zbog koje je postao predmet online sprdnje

Elon Musk na odmoru u Grčkoj

 A Lone Wolf/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Elon Musk posvetio se vježbanju! Za sve je kriva ‘nesretna‘ fotografija s luksuzne jahte zbog koje je postao predmet online sprdnje, a sada je na Twitteru otkrio da je izgubio gotovo 10 kilograma i da se osjeća ‘zdravijim‘ zbog prakticiranja načina prehrane koji se naziva intermittent fasting, a koji se temelji na provođenju duljih perioda gladovanja. Do svega ovoga dolazi samo mjesec dana nakon što su ga korisnici interneta posramili zbog objavljenih fotografija na jahti dok se odmarao na Mikonosu u Grčkoj.

50-godišnji milijarder napisao je svojim pratiteljima na Twitteru da ima ‘gotovo 10 kilograma manje od njegove (nezdrave) maksimalne težine‘ i da je ‘povremeno gladovanje‘ odigralo važnu ulogu u njegovu cilju da smršavi, ‘po savjetu dobrog prijatelja.‘

‘Aplikacija Zero fasting prilično je dobra‘, podijelio je u drugom tweetu. Aplikacija ‘koristi intermittent fasting i alate za praćenje kako bi pomogla ljudima da izgube na težini i preuzmu kontrolu nad svojim metaboličkim zdravljem.‘

Musk je također odgovorio jednom od svojih pratitelja na Twitteru da ‘malo‘ diže utege nakon što su ga pitali vježba li. Tweetovi poslovnog tajkuna uoči četverodnevne energetske konferencije u Norveškoj također pozivaju ljude da ‘stvaraju više djece‘, a svijet da se i dalje oslanja na naftu.

Osnivač Tesle i SpaceX-a rekao je da je svjetska stopa rođenih ‘jedna od njegovih najdražih stvari oko kojih se brine. Ne želi da populacija padne toliko nisko da na kraju jednostavno izumremo.‘ Rekao je da bismo trebali napraviti ‘dovoljno djece da održimo populaciju.‘

"Kažu da bi civilizacija mogla umrijeti uz veliki prasak ili cviljenje, ali ako nemamo dovoljno djece, umrijet ćemo s cviljenjem u pelenama za odrasle. A to će biti depresivno", dodao je Musk.

image

Elon Musk

Afp

On se ženio tri puta - jednom za kanadsku spisateljicu Justine Wilson, s kojom je bio u braku 8 godina, te dva puta za glumicu i spisateljicu Talulah Riley (2010. - 2012. i 2013. - 2016.). Bio je i u vezi s kontroverznom glumicom Amber Heard te glazbenicom Grimes. Otac je desetero djece, uključujući blizance koji su rođeni umjetnom oplodnjom u studenom 2021., a koje je dobio s direktoricom Neuralinka Shivon Zilis - dok je još bio u vezi s Grimes.

Suosnivač PayPala nadalje je rekao da će Tesla ‘možda‘ do kraja godine izbaciti samovozeća električna vozila, iako smatra da ‘realno, kratkoročno trebamo koristiti naftu i plin, jer će nam se u suprotnom civilizacija raspasti‘. Dodao je i da su ‘neka dodatna istraživanja opravdana u ovom trenutku‘.

Musk je bio predmet online sprdanja u srpnju zbog svog izgleda dok se odmarao na luksuznoj jahti s bliskim prijateljem Arijem Emanuelom i njegovom novom suprugom Sarah Staudinger na Mikonosu.

I sam Musk reagirao je na komentare o njegovu fizičkom izgledu pa je najbogatiji čovjek na svijetu ismijavao samog sebe na Twitteru kada se njegova fotografija bez majice ubrzo pretvorila u internetski ‘meme‘.

"Haha, dovraga, možda bih trebao češće skidati majicu... Oslobodimo bradavice! (btw, već sam natrag u tvornici)", napisao je u srpnju.

50-godišnji miliajrder također je dodao: ‘Prema novim smjernicama CDC-a, svatko tko objavljuje fotku Elona Muska bez majice kako bi ga ismijavao također mora objaviti svoju fotku bez majice za usporedbu. Da budem iskren, ovo je dobra motivacija za vježbanje i zdraviju prehranu te nakon ovoga možda skinem majicu više od jednom godišnje, haha.‘

Jedna od osoba koja je izjavila da nije ponosna na njegov izgled bio je i njegov otac Errol Musk, koji je sinu savjetovao da počne uzimati dodatke prehrani i prestane ‘loše se hraniti‘.

"Moram vježbati i biti u boljoj formi. Zapravo ne volim vježbati, ali morat ću početi", napisao je Musk ranije ovog mjeseca na Twitteru.

Otkrio je i da se najčešće budi između 9 i 9.30 sati ujutro te da ima ‘užasnu naviku‘ gledanja u mobitel umjesto da se fizički aktivira. "Promijenit ću tu naviku gledanja u mobitel čim se probudim i početi vježbati najmanje 20 minuta", rekao je jednom prilikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 11:45