PODRŠKA SEVERINI

Ella Dvornik stala u obranu Severine: ‘Ako ovo nije za ulicu... ne znam što je. Igraju se životima djece k‘o da su igračke‘

Komentar koji je dobio najviše pažnje je upravo onaj Ellin u kojem je citirala dirljive stihove

Severina i Ella Dvornik

 Cropix/screenshot/

Vrhovni sud je ukinuo presudu splitskog Županijskog suda prema kojem je preinačena prethodna odluka zagrebačkog Županijskog suda da sin Severine Vučković i Milana Popovića živi s ocem, a podrška popularnoj pjevačici u ovim teškim trenucima dolazi sa svih strana.

Nakon što su brojne javne osobe iz regije, uključujući Ninu Badrić, bosanskohercegovačkog pjevača Maida Hećimovića, Ivu Radić, Tihanu Lazović i Idu Prester, stale uz Severinu putem komentara na društvenim mrežama, isto je učinila i Ella Dvornik.

Ispod Severinine objave na Instagramu u kojoj se obraća Vrhovnom sudu i njihovom šefu Radoslavu Dobroniću, komentar koji je dobio najviše pažnje je upravo onaj Ellin u kojem je citirala pjesmu koju je nedavno priložila uz svoju stariju fotografiju, prisjećajući se svog preminulog oca Dine.

- Igraju se životima djece k‘o da su igračke - započela je 33-godišnja Ella svoj komentar.

- "Ti čovjek budi kad se pravda ruši, nasuprot stani, krv pravednih viče, ne traži pravde Kainu u duši, ne vjeruj onim’ što na Judu liče. Lupež i pošten – svako svoje radi, a Nebo gleda, Bog po pravdi sudi. Ma bilo hljeba ili bilo gladi, ti čovjek budi. Ti čovjek budi i u takvom času zasluge tvoje kad pripišu drugom, ni kriv, ni dužan, al’ na lošem glasu, čekaćeš mirno, mada nekad s tugom, da sunce pravde obasja ti djela. Ne sviće prije neg’ što zora rudi, kad svane, sine, vidjeće te cijela, ti čovjek budi" - glase stihovi koje je podijelila u nastavku komentara.

Nekoliko se komentatora pridružilo objavi ispod Ellinih prigodnih stihova, a jedna je pratiteljica napisala kako se "nada da Ella ne prolazi kroz slična sr**** i da će kod nje biti bolje", podsjetivši pratitelje na njezin nedavni razvod od Charlesa Pearcea.

U spomenutoj objavi, Severina je prozvala Vrhovni sud za slanje presude medijima, a istaknula je kako su u službenim dokumentima "nepristojno zaboravili da ona nije S.K., nego S.V.", što je i nazvala "proceduralnom greškicom".

- Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda. Kažu da su ukinuli presudu zbog proceduralnih razloga. Je**** vas ‘proceduralni razlozi‘. Je**** vas i korupcija u ovoj državi. Jednom ste uspjeli, ovaj put nećete! - zaključila je pjevačica ranijoj objavi u kojoj je detaljno objasnila nepravdu koja joj je nanesena.

Ranije joj je Ella također komentirala: "Ako ovo nije za na ulicu... ne znam što je."

image

Komentar Elle Dvornik

Instagram Screenshot/

Što se tiče ostalih komentara, jedan je od pratitelja upitao ostale komentatore "jesu li spremni za izlazak na ulice?", dok su neki čak i izrazili želju da se javnom imenuju osobe Vrhovnog suda Republike Hrvatske koje su donijele spornu presudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 03:46