TEŠKO RAZDOBLJE

Eksplozivno priznanje bivše supruge Danija Alvesa: ‘U strahu sam, primam prijetnje!‘

Odlučila je istražiti tko je to i shvatila da je cijela situacija složenija nego što je očekivala

Joana Sanz

 Instagram Screenshot/Instagram Screenshot

Bivša supruga Danija Alvesa, Joana Sanz, prolazi kroz teško razdoblje posljednjih nekoliko mjeseci. Nekadašnja manekenka na svom je Instagram profilu, na kojem ima gotovo milijun pratitelja, objavila priču o maltretiranju.

Bivši nogometaš navodno je počinio seksualni napad 31. prosinca u jednom noćnom klubu u Barceloni, a 20. siječnja policija ga je uhitila i od tada Joana prolazi kroz teške trenutke.

"U strahu sam. Jedna mi osoba prijeti već mjesecima. Blokirala sam ga", otkrila je, prenosi Marca.

No, spomenuta osoba nastavila je slati poruke njezinim prijateljima, zbog čega i dalje maltretira 31-godišnjakinju. Odlučila je istražiti tko je to i shvatila da je cijela situacija složenija nego što je očekivala.

image

Joana Sanz strahuje za vlastitu sigurnost

Screenshot Instagram/Joana Sanz/

"U Brazilu ima optužbe za posjedovanje oružja, obiteljsko nasilje i druge zločine...", otkrila je na društvenim mrežama.

image

Dani Alves i Joana Sanz

Justin Tallis/Afp

"Za početak, ne razumijem zašto moram primati prijetnje ili uvrede, odnosno da sam nekome nešto učinila. Osim što imam hrpu stvari s kojima se moram nositi, sad se još moram nositi i s ovim", dodala je.

Na kraju je manekenka rekla da je "ta osoba otišla predaleko" i dodala da se "boji za vlastitu sigurnost". Njezini pratitelji pružili su joj podršku, no čini se da ovo nije prvi put da joj se tako nešto dogodilo. U svibnju ove godine objavila je video u kojem je izrazila nelagodu i priznala da joj je ‘muka od cijele situacije i da joj je dosta svega‘.

Podsjetimo, bivši brazilski reprezentativac i zvijezda trofejne Barcelonine generacije suočen je teškim optužbama za seksualni napad u noćnom klubu u Barceloni 31. prosinca 2022. godine. Suđenje čeka iz zatvora u kojem se nalazi od siječnja, a ako bude proglašen krivim, čeka ga kazna zatvora između 6 i 12 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:16