NE ŽIVI S AFFLECKOM

Dok svi bruje o krahu njezina braka, J. Lo ne mari previše: ‘Otkrit ću vam što je njoj na prvome mjestu‘

Nedavno je na Netflix izašao znanstveo-fantastični film ‘Atlas‘, u kojem glumi Jennifer Lopez, A koji ima blizu 30 milijuna pregleda

Jennifer Lopez

 Valerie Macon/Afp

Glasine oko Jennifer Lopez i Bena Afflecka i dalje se ne stišavaju, a čini se da ih par ni ne pokušava ugasiti jer sav je fokus pjevačice trenutno usmjeren na karijeru. "Još uvijek žive odvojeno. Ona se vratila u L.A. na probe za turneju. Izgleda dobro. Jako je fokusirana na posao", kazao je izvor za People.

image

Jennifer Lopez

Valerie Macon/Afp

Nedavno je na Netflixu izašao Lopezin znanstveno-fantastični film "Atlas" koji ima, kako prenose mediji, blizu 30 milijuna pregleda. Film se našao na vrhu ljestvice popularnog streaming servisa, no Lopez sada sve napore ulaže u svoju sjevernoameričku ljetnu turneju koja počinje u Orlandu, 26. lipnja.

image

Ben Affleck

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumac je posljednjih tjedana bio zauzet snimanjem filma "The Accountant 2", dok je Lopez promovirala svoj novi film. U njihovom zajedničkom projektu, "The Greatest Love Story Never Told", Affleck je rekao da on i Lopez imaju različite pristupe, ali da pokušavaju pronaći kompromise.

Jedan od kompromisa bio je i taj da par predstavi svoju romansu svijetu. "Oduvijek je bio impresioniran koliko ona radi i kako je uspjela postići toliki uspjeh, ali takvo promoviranje nije njegov način", rekao je izvor za People.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. lipanj 2024 09:30