U PETOM KUPEU

DJ zvijezde Pearson Sound i Simo Cell stižu na prvi zagrebački PULP

Uz jedno od najznačajnijih imena u evoluciji bass glazbe, nastupaju i Simo Cell te El Commando i Anako iz splitskog PULP kolektiva

Pearson Sound

 Promo/

Pearson Sound kao jedno od najznačajnijih imena u evoluciji bass glazbe zadnja dva desetljeća i Simo Cell kao nasljednik razbijanja žanrova - idealna su kombinacija za prvo PULP izdanje u Zagrebu ove subote, 17. veljače u Petom Kupeu.

David Kennedy, poznat i kao Pearson Sound, na raskrižju različitih glazbenih stilova povezuje korijene UK soundsystem kulture s vrhunskom suvremenom klupskom glazbom. Široko je hvaljen kao producent, DJ i inženjer zvuka te kao jedan od trojice osnivača Hessle Audio imprinta, zbog čega je postao sinonim za široki spektar bass glazbe.

Njegova produkcija i DJ setovi prepoznatljivi su po dubokim ritmovima, složenim perkusivnim aranžmanima i preciznim melodijskim detaljima. Bilo da testira ‘dubplatove‘ u klupskim setovima, plovi kroz žanrove editiranjem ili titra u dinamici legendarnih Hessle Audio B3B DJ setova, potpis Pearson Sounda stalno se razvija.

image

Peti Kupe

Promo/

Simo Cell francuski je talent iz Nantesa. Njegova jedinstvenost u cvjetajućem francuskom krajoliku rezultat je stila na raskrižju mnogih žanrova.

image

Simo Cell

Promo/adrien Ozouf/

Kao DJ i producent, on spaja britanske zvukove s eklekticizmom i eksperimentalnim pristupom. Više od desetljeća sudjeluje u nekoliko kolektiva te nije ograničen na jednu scenu ili određeni stil. Njegov izvorni i adaptirani repertoar gradi nepredvidive i dinamične setove.

PULP je popularna serija partyja splitskog kolektiva kojeg čine DJ-i EL Commando i Anako, domaćini i ovog zagrebačkog događanja. Ulaznice su dostupne putem weba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:41