POTVRDA LJUBAVI

DiCaprio prvi put ušao u vezu sa ženom starijom od 25: Ponovno su zatečeni u romantičnom izlasku

Paparazzi su uspjeli snimiti 48-godišnju hollywoodsku zvijezdu i 27-godišnju manekenku, doduše u razmaku od par minuta, iako su se trudili ‘maskirati‘

Gigi Hadid

 Roka/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Roka/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Slavni glumac Leonardo DiCaprio i model Gigi Hadid dali su sve od sebe kako bi u petak uvečer prošli nezamijećeno dok su napuštali poznati njujorški restoran Cipriani. No, paparazzi su uspjeli snimiti 48-godišnju hollywoodsku zvijezdu i 27-godišnju manekenku, doduše u razmaku od par minuta, iako se DiCaprio ‘maskirao‘ navukavši crnu šiltericu gotovo pa preko očiju, a na licu je imao i crnu masku, dok je Hadid facu prekrila šalom.

Na fotografijama koje je objavio PageSix vidljivo je i kako je par od znatiželjnih pogleda i objektiva pokušalo zaštititi i osiguranje. Na izlasku iz omiljenog restorana slavnih, Leu i Gigi pridružila se i glumčev dobar prijatelj, biznismen Vivi Nevo.

Naime, posljednjih mjeseci Leonardo i Gigi viđeni su zajedno na nekoliko događanja, no niti jedno od njih još nije potvrdilo da su u vezi. Inače, oskarovac dosad još nije javno bio u vezi s niti jednom ženom starijom od 25 godina, pa se čini da je okrenuo novu stranicu kad je u pitanju slavni model i majka dvogodišnje Khai, koju je dobila u braku s glazbenikom Zaynom Malikom.

Izvor blizak paru potvrdio je da su u vezi, no žele ‘ići polako‘, pa ih se može vidjeti u samostalnim izlascima, ali i u većim druženjima.

image

Leonardo DiCaprio

Roka/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Roka/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"DiCaprio nije netko tko ulazi iz veze u vezu. Ne brza s vezivanjem. Zato i idu polako", objasnio je neimenovani izvor.

Leo je ovo ljeto prekinuo vezu s 25-godišnjom Camilom Morrone nakon četiri godine ljubavi. Prije no što su otišli svatko svojim putem, Camila se obrušila na sve koji su preispitivali njihovu veliku razliku u godinama, s obzirom na to da je glumac od nje bio stariji 22 godine.

"Ima toliko veza u Hollywoodu, ali i u povijesti svijeta, u kojima je među ljudima bila velika razlika u godinama. Jednostavno mislim da bi svi trebali moći izlaziti s onime s kim žele", izjavila je svojevremeno Morrone.

S druge strane, Gigi Hadid bila je sama od prošlogodišnjeg raspada veze s bivšom zvijezdom grupe One Direction Zaynom Malikom. A poznanik slavnog glumca otkrio je da se Leo zasigurno ‘namjerio‘ na 27-godišnju manekenku, te da ‘definitivno progoni Gigi‘ nakon razlaza s Camilom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:54