SLAVNI PAR

Detalji intimne večere J.Lo i Bena Afflecka: ‘Izgledali su stvarno sretno. Bili su velikodušni i prema osoblju‘

Par je bio zaručen prije 20 godina, no raskinuli su zaruke. Nakon što su obnovili svoju romansu, vjenčali su se u srpnju 2022.

Jennifer Lopez i Ben Affleck

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Holivudski glumac Ben Affleck odveo je svoju suprugu Jennifer Lopez na večeru, a pridružili su im se njezini blizanci te njegova kći Seraphina.

Affleck s bivšom suprugom, glumicom Jennifer Garner, ima troje djece; Violet, Sama i Seraphinu, a Lopez blizance Emme i Maxa s bivšim suprugom, pjevačem Marcom Anthonyjem.

Obiteljska večer odvila se u baru Enza unutar hotela Charles u Massachusettsu. Izvor je rekao kako je par uživao u večeri te naručio razne vrste tjestenina, dijetalne Coca-Cole, a glumica i pjevačica odlučila se za odrezak.

Affleck je u prošlosti otvoreno govorio o svojim problemima s ovisnošću o alkoholu, a Lopez je prethodno objasnila da vrlo rijetko popije piće iz zdravstvenih razloga.

- Bili su vrlo velikodušni, činili su se vrlo sretnima, bili su ljupki prema osoblju i ostalim gostima, dodao je izvor.

Par je bio zaručen prije 20 godina, no raskinuli su zaruke. Nakon što su obnovili svoju romansu, vjenčali su se u srpnju 2022. u Las Vegasu, a zatim ponovno na raskošnijem vjenčanju u Georgiji sljedeći mjesec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 08:43