DEPRESIVNI PJEVAČ

Damianovo buđenje u noćnoj mori: ‘Ovo je gore od bilo kakve bolesti, danas je tužan dan za moju zemlju‘

‘Samo se moramo oduprijeti‘, poručila je njegova djevojka Giorgia Soleri

Damiano David

 Instagram/Damiano David

Nakon što je desničarka Giorgia Meloni pobijedila na izborima u Italiji, mnoga poznata talijanska lica reagirala su na tu pobjedu, a jedan od onih koji je izazvao najviše reakcija zasigurno je frontman grupe Maneskin, Damiano David, koji je oduševio svijet na prošlogodišnjem Eurosongu.

Pjevač kojeg na Instagramu prati pet milijuna ljudi, podijelio je na toj društvenoj mreži naslovnicu talijanske Repubblice s fotografijom Giorgije Meloni o vijesti da je na izborima pobijedio desni centar.

"Danas je tužan dan za moju zemlju", napisao je Damiano i privukao pozornost pratitelja.

image

Damiano David

Screenshot Instagram/Damiano David

Nakon toga je podijelio vijest s CNN-a: "Giorgia Meloni bit će najdesničarskija talijanska premijerka još od Mussolinija."

image

Damiano David

Screenshot Instagram/Damiano David

Iako svojim odijevanjem i ponašanjem privlači pažnju gdje god da se pojavi, Damiano nikada nije skrivao ni svoje političke stavove. "Free Ukraine, fuck Putin" - uzvikivao je na pozornici Coachelle, a on i njegova djevojka Giorgia Soleri aktivni su u borbi za rodnu ravnopravnost.

“Samo se moramo oduprijeti”, komentirala je i njegova 26-godišnja djevojka Giorgia te dodala: “Kakvo bolno buđenje. Gore od bilo kakve kronične bolesti."

image

Giorgia Soleri

Screenshot Instagram/Giorgia Soleri
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:08