BILO JE SVEGA

Damiano iz Måneskina usred nastupa pokazao guzu, Victoriji provirile bradavice: Fanovi napali MTV zbog cenzure

Tijekom njihove izvedbe pjesme ‘Supermodel‘ dogodila se mala nezgoda s Victorijinim kostimom

Nezgoda na nastupu Maneskina

 Screenshot Youtube

Ako će se po nečemu pamtiti ovogodišnja dodjela nagrada MTV VMA 2022. onda će to sigurno biti stražnjica Damiana Davida iz talijanske grupe Måneskin i gole grudi Victorije De Angelis, barem ako pitate brojne obožavatelje.

Tijekom njihove izvedbe pjesme ‘Supermodel‘ dogodila se mala nezgoda s Victorijinim kostimom. Naime, samo nekoliko trenutaka nakon što je započeo njihov performans, basistica je imala problema sa svojim topom koji joj je malo pao te otkrio golu dojku i bradavicu.

Victoria De Angelis bila je žestoka na pozornici kada su ih okružili plesači, no kako su svi skakali i plesali, tako je i njezin top ‘poskočio‘ i otkrio previše.

22-godišnjakinja nije se dala smesti te je nastavila svirati bas gitaru. MTV je to odlučio cenzurirati pa je prikazivao prazna sjedala u dvorani, a to se nije svidjelo gledateljima.

"MTV, razočarali ste nas. Odlučili ste ne prikazati nastup! Umjesto toga vi više puta prikazujete prazna sjedala! Pa što je s vama?! Upropastili ste im nastup. Dugujete Måneskinu ispriku", glasio je komentar na Twitteru.

"Mislim stvarno, Nicki (misli se na Nicki Minaj, op.a.) može simulirati masturbaciju na pozornici, ali Victoria iz Maneskina ne može pokazati pokrivenu bradavicu? Zbilja MTV?", glasio je drugi komentar.

"Stvarno je sje*** da ste ih odrezali samo zbog njezina topa. Čak niste ni prebacili kameru na druge članove benda već ste ih u potpunosti cenzurirali. Nepošteno", glasio je treći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 03:25