ZVIJEZDA CHIPO

Claudia Schiffer pokazala svoju macu na crvenom tepihu: ‘Muž me pitao može li je uzeti, rekla sam, zašto ne‘

Chipo glumi u novom filmu Claudijina supruga Matthewa Vaughna, a ima i gotovo 14 tisuća pratitelja na Instagramu

Claudia Schiffer nosi mačka u ruksaku dok pozira na premijeri filma ”Argylle” 

 Henry Nicholls/Afp

Claudia Schiffer (53) uvijek privlači poglede na crvenom tepihu, ali ovaj put joj je netko ukrao svu pažnju. Na svjetsku premijeru novog filma "Argylle" njezina supruga Matthewa Vaughna povela je svoju mačku.

Claudia je stigla na premjeru u Londonu noseći svog i suprugovog kućnog ljubimca, mačića Chipa u žutom ruksaku, a on se mogao vidjeti kroz prozorčić na torbi dok je Claudia pozirala u glamuroznoj žutoj haljini koja se uzorkom slagala s Chipovim ruksakom.

Chip ima glavnu ulogu u novom trileru redatelja Matthewa na velikom platnu, stoga ne čudi što je i on došao na crveni tepih. Glumi kućnog ljubimca glavne glumice Bryce Dallas Howard, koja glumi Elly Conway, "povučenu autoricu niza najprodavanijih špijunskih romana, čija je ideja blaženstva noć kod kuće s računalom i njezinom mačkom Alfie."

"Kada zapleti Ellynih izmišljenih knjiga, usredotočenih na tajnog agenta Argyllea i njegovu misiju razotkrivanja globalnog špijunskog sindikata, počnu odražavati tajne radnje špijunske organizacije iz stvarnog života, mirne večeri kod kuće postaju stvar prošlosti. U pratnji Aidena (Sam Rockwell), špijuna alergičnog na mačke, Elly (noseći Alfieja u ruksaku) juri po cijelom svijetu kako bi ostala korak ispred ubojica dok se granica između Ellynog izmišljenog svijeta i njezinog stvarnog počinje nestajati", stoji u sinopsisu filma.

Mačku Chipu nije trebala ova uloga kako bi postao slavan. Naime, on je već poznat na svojoj Instagram stranici i pojavio se u ‘The Jonathan Ross Showu‘ prošle godine.

Biografija otmjenog mačka na društvenim mrežama otkriva da je on i pisac, model, poduzetnik, influencer i nepo-mačka.

Kad se pojavila s Chipom u ‘The Jonathan Ross Showu‘ u studenom, Claudia je objasnila kako je njezina maca dobila ulogu u njegovom debitantskom filmu.

image

Claudia Schiffer nosi mačka u ruksaku dok pozira na premijeri filma "Argylle"

Henry Nicholls/Afp

"Imali smo još jednog mačka na filmu, on nije baš dobar glumac. Bio je užasan. Bio je i vrlo skup. Dakle, moj suprug Matthew, redatelj, pitao je može li uzeti moju mačku. Rekla sam, ‘Zašto ne, mogao bi biti nepo-mačak‘ i evo nas."

"Trenutno radimo na spin-offu", dodala je.

Chipovi kolege glumci su Henry Cavill, John Cena, Ariana DeBose, Dua Lipa i Bryan Cranston. Pojavljuju se i Catherine O‘Hara, Sofia Boutella i Samuel L. Jackson.

"Argylle" je prvi put najavljen u lipnju 2021., a Matthew je režirao prema scenariju Jasona Fuchsa, adaptiranom prema romanu koji još nije objavljen tajanstvene spisateljice po imenu Elly Conway. Spisateljica dosad nije objavila knjigu, a objavljivanje romana o Argylleu je prvo bilo zakazano za 29. rujna 2022., a potom odgađano.

image

Claudia Schiffer i Matthew Vaughn

Henry Nicholls/Afp

Apple je u kolovozu 2021. objavio da je preuzeo prava na film za ogromnih 200 milijuna dolara, a Vaughn je u najavi iznio svoje mišljenje o neobjavljenom rukopisu.

"Kada sam pročitao ovaj rani nacrt rukopisa, osjetio sam da je to najnevjerojatnija i najoriginalnija špijunska franšiza od knjiga Iana Fleminga iz 50-ih", rekao je Vaughan.

"Ovo će ponovno izumiti špijunski žanr", dodao je. "Argylle" dolazi u kina 2. veljače 2024.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:53