SKANDAL

CIJELI BALKAN BRUJI O PORNO FOTKAMA SRPSKE PJEVAČICE Procurili eksplicitni prizori koje je Karleuša navodno slala nogometnom reprezentativcu

 
 Pedja Milosavljević / CROPIX

Srpska turbofolk pjevačica Jelena Karleuša ponovno je uzburkala javnost nakon što je tabloid Kurir objavio fotografije na kojima je ona gola u prilično eksplicitnim pozama, a na jednoj fotografiji se navodno i samozadovoljava.

Prema srpskim medijima, fotografije su nastale dok je Karleuša na FaceTimeu razgovarala s Ognjenom Vranješom, nogometnim reprezentativcem Bosne i Hercegovine i braničem Anderlechta.

Pjevačica je u braku s nogometašem Duškom Tošićem, ali Kurir piše da se razvodi i da je bračni par na Božić imao svađu oko poruka koje je Karleuša razmijenila s Vranješom, što su njih dvoje demantirali.

No, tijekom novogodišnjih praznika Karleuša je dobila od Vranješa pošiljku s 1001 ružom. Suprugu je na to komentirala da je Vranješ psihopat i da nisu ni u kakvom odnosu.

Nakon objave eksplicitnih fotografija Karleuša je putem Twittera poručila da se radi o fotomontaži i da se ona ne nalazi na većini objavljenih fotografija. Neki od sadržaja su, kaže, fotografije ukradene iz njenog telefona, dorađene i plasirane da se naudi njoj i njezinoj obitelji, napisala je te dodala da po njezinim saznanjima "iza ovoga ne stoji jedan čovjek, već čitava organizacija".

Nije stala na tome, već je putem Facebooka objavila poruku Ognjenu Vranješu u kojoj ga, između ostalog, naziva "šizofrenom budaletinom", "fašističkim rasističkim govnom", "gnjidom" i "bolesnim crvom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:26